29 / 04 / 2024

Turkcell GNC’lilere özel bir indirim! Kodunu al, Migros Hemen’de kullan

Turkcell GNC’lilere özel bir indirim! Kodunu al, Migros Hemen’de kullan

Turkcell GNC’lilere özel bir indirim kampanyası başlattı. Turkcell GNC aboneleri uygulamadan aldıkları 20 Türk Lirası tutarındaki indirim kodunu 30 Eylül 2022 tarihine kadar Migros Hemen’de kullanabilecekler.



Peki kampanyaya hangi yaş grubu katılıyor ve detayları nasıl? İşte cevabı…

Turkcell’in bu kampanyası 18-24 yaş aralığındaki GNC’lilere özel… Turkcell GNC aboneleri uygulamadan 20 Türk Lirası tutarında Migros Hemen indirim kodu alabiliyor. Kampanya kapsamında gençler, 30 Eylül 2022 tarihine kadar Turkcell GNC uygulamasından aldıkları hediye çeklerini Migros Hemen’den alt limitsiz alışverişlerde kullanabilecek.

Eğer kazanılan hediye çekini kullanabilmek için Migros Hemen web sitesi üzerinden alışveriş yapılıyor ise ödeme sayfasında bulunan hediye çeki alanında yer alan  ‘+’ simgesine tıklayarak, indirim kodu olarak “Kupon Kodu Ekle” alanına girilmesi gerekiyor. Mobil uygulama üzerinden alışveriş yapılıyor ise ödeme sayfasında yer alan “Ödeme Yöntemin” altındaki Puanlarım / Çeklerim bölümünde bulunan indirim kodu “Kupon Kodu Ekle” alanına tıklanması gerekiyor. Bu arada kazanılan hediye çeki “Kullan” butonuna tıklanarak aktif hale getirilmelidir, aksi takdirde indirim geçerli olmayacaktır.

18-24 yaş aralığına dahil olmayan müşterilerin aldıkları indirim kodları geçersiz sayılacak. Kampanyadan bir müşteri 1 cihazdan sadece 1 kez faydalanabilir ve kampanya kodu Migros Hemen’de sadece bir satın alma işleminde kullanılabilir.
 Turkcell GNC’lilere özel bir indirim! Kodunu al, Migros Hemen’de kullan

 


Geri Dön