15 / 05 / 2024

Turkcell GNC’lilere özel bir indirim! Kodunu al, Migros Hemen’de kullan

Turkcell GNC’lilere özel bir indirim! Kodunu al, Migros Hemen’de kullan

Turkcell GNC’lilere özel bir indirim kampanyası başlattı. Turkcell GNC aboneleri uygulamadan aldıkları 20 Türk Lirası tutarındaki indirim kodunu 30 Eylül 2022 tarihine kadar Migros Hemen’de kullanabilecekler.



KAMPANYADA KOTA SINIRI

Kampanya kota ile sınırlandırılmış. Belirlenen kotaya ulaştığı anda kampanya sona erecek ve hediye edilen indirim kodu pasif hale gelecek. Hediye edilen indirim kodunun son kullanım tarihi 30 Eylül 2022 tarihidir. Bu tarihe kadar kullanılmayan indirim kodları otomatik olarak pasif hale gelip kullanılamayacak. Turkcell’in gençlere özel bu kampanyası, başka indirim kodu kampanyaları ile birleştirilemiyor. Hediye alınan indirim kodu tek kullanımlıktır, tutar bölünemez. İndirim kodu para ile satılamaz ya da paraya çevrilemez. İndirim kodları karşılığında para iadesi yapılamıyor. Siparişin iptal edilmesi ya da iadesi halidne kampanyadan tekrar faydalanılamıyor. Turkcell GNC abonelerine özeş kampanya ile ilgili daha detaylı bilgi için 0850 200 40 00 No’lu Migros müşteri hizmetlerine de ulaşılabilir.

Ayrıntılı biilgi için TURKCELL

Editör notu: Bu haber 00:20 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18,33 TL'dir. Euro kuru 18,09 TL, altının gramı ise 986,39 TL'dir. 
 

Rekor geliyor... Altın kahini İslam Memiş altın için yeni rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak

Emekli promosyonunda müjde beklenen Vakıfbank az önce promosyon miktarını yine açıkladı

Ayçiçek yağında şok indirim! Çağrı Market müjdeyi verdi! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi..


Geri Dön