29 / 04 / 2024

Gölbaşı'ndaki bir parktaki kanal çalışmaları TBMM'de!

Gölbaşı'ndaki bir parktaki kanal çalışmaları TBMM'de!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir parktaki kanal çalışmalarına ve parkın kullanıma açılmaması sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..



Gölbaşı ndaki bir parktaki kanal çalışmaları TBMM de!


CHP  Ankara  Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir parktaki kanal çalışmalarına ve parkın kullanıma açılmamasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök sorularının Başbakan Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Gök önergesinde "Gölbaşı İlçesi, Ballıkpınar Mahallesi'nde, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin denetiminde bulunan parka 2008 yılında geniş bir kanal kazılmıştır. Aradan geçen 10 yıla rağmen kanal kapatılmamış, park kullanıma elverişsiz ve atıl bir halde bırakılmıştır. Mahalle sakinleri kanalın kapatılmasını ve parkın eksikliklerinin giderilmesini beklemektedirler." diyerek bu bilgiler ışığında 3 soru sordu.

Gök'ün soruları

1- Ballıkpınar Mahallesi, Bahçekent Sitesi içinde bulunan parka 2008 yılında hangi amaçla kanal açılmıştır?

2- 10 yıl geçmesine rağmen sözü geçen park neden kullanılabilir hale getirilmemiştir?

3- 2002-2018 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre ilçelerde yapımına onay verilen park ve bahçelerden kaç tanesi hizmete girmiştir?

 


Geri Dön