15 / 05 / 2024

Gölbaşı parkındaki kanal çalışmaları

Gölbaşı parkındaki kanal çalışmaları

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir parktaki kanal çalışmalarına ve parkın kullanıma açılmaması sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Gölbaşı’ndaki 4 katlı kaçak bina yıkıldı!

Gölbaşı’nda bulunan kaçak olduğu tespit edilen 4 katlı bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki gayrimenkulün satışını onayladı!

Ankara Gölbaşı'nda yer alan 1.607 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Gülhane Parkı'ndaki duvar çökmesi davasında karar çıktı!

Gülhane Parkı'ndaki bir çay bahçesinin duvarının çökmesi sonucu 2 kişinin öldüğü olayla ilgili açılan davada kararını açıklayan mahkeme, sanığa 5 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, sanığa verilen hapis cezasını 36 bin 500 lira adli para cezasına çevirdi...

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki 2 gayrimenkulü özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı kararı gereğince, Ankara Gölbaşı Oyaca-İmar Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul satış suretiyle özelleştirildi.. 

Gölbaşı'ndaki bir parktaki kanal çalışmaları TBMM'de!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir parktaki kanal çalışmalarına ve parkın kullanıma açılmaması sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Gölbaşı'nda kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Ankara Gölbaşı'ndaki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi..

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki 18 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı İlçesi'ne bağlı 3 mahalledeki 18 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor..

Gölbaşı parkındaki kanal çalışmaları Haberi

Gölbaşı parkındaki kanal çalışmaları


CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir parktaki kanal çalışmalarına ve parkın kullanıma açılmamasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök sorularının Başbakan Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Gök önergesinde "Gölbaşı İlçesi, Ballıkpınar Mahallesi'nde, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin denetiminde bulunan parka 2008 yılında geniş bir kanal kazılmıştır. Aradan geçen 10 yıla rağmen kanal kapatılmamış, park kullanıma elverişsiz ve atıl bir halde bırakılmıştır. Mahalle sakinleri kanalın kapatılmasını ve parkın eksikliklerinin giderilmesini beklemektedirler." diyerek bu bilgiler ışığında 3 soru sordu.

Gök'ün soruları

1- Ballıkpınar Mahallesi, Bahçekent Sitesi içinde bulunan parka 2008 yılında hangi amaçla kanal açılmıştır?

2- 10 yıl geçmesine rağmen sözü geçen park neden kullanılabilir hale getirilmemiştir?

3- 2002-2018 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre ilçelerde yapımına onay verilen park ve bahçelerden...