25 / 07 / 2024

Citroen yok artık dedirtti! 890 bin TL'ye C3 satıyor!

Citroen yok artık dedirtti! 890 bin TL'ye C3 satıyor!

Yenilikçi tasarımı ve pratik özellikleriyle B segmentinde hatchback modeli C3'te yeni bir indirim kampanyası başlatan Citroen, söz konusu aracı bu aya özel olarak 963 bin TL yerine 890 bin TL'ye satıyor.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


https://twitter.com/murattosunarabaHayallerindeki otomobile kavuşmak isteyen pek çok kişinin uygun fiyatlı araç arayışı devam ederken, otomotiv devi Citroen'den de yeni bir indirim kampanyası geldi.

Yenilikçi tasarımı ve pratik özellikleriyle B segmentinde hatchback modeli C3'te yeni bir indirim kampanyası başlatan Citroen, Türkiye satış fiyatını da resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

300 litrelik bagaj hacmine sahip Citroen C3 963 bin TL yerine 890 bin TL'ye satılıyor.  Verilen detaylara göre katlanabilir arka koltuklar ile beraber çok daha geniş bir alan sunan C3'te motor seçenekleri de 83 beygire kadar da çıkıyor. 

Otomotiv devlerinin yeni kampanyaları pek çok kişinin gündeminde yer alırken, Otomotiv Gazetecisi, Güvenli Sürüş Eğitmeni, Danışman Murat Tosun da resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/murattosunaraba üzerinden yaptığı paylaşımda Citroen'in başlattığı indirim için, "Harbiden yok artık, resmen bitiriyoruz demişler." ifadelerini kullandı. 

Murat Tosun'un paylaşımı şu şekilde: 

Murat Tosun'un paylaşımına şu yorumlar geldi:

Ünlü analistten suçlama gibi açıklama: Faiz düşecek, GYO’lar uçacak algısı yapılıyor!

Konut piyasasındaki toparlanma için faizlerin düşmesi gerekiyor! Yeni konut ve ikinci el konut fiyatları rekora koştu!

İmarlı arsa alırken dikkat etmeniz gereken olmazsa olmaz dört madde!


Geri Dön