01 / 05 / 2024

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türkiye'de hatrı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyon lideri "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı



 

Türk Telekom’un bilgi teknolojileri çözümleri sağlayıcı şirketi İnnova, Great Place to Work Enstitüsü'nün “Harika İş Yeri" kriterlerini sağlayarak "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı. İnnova küresel seviyede verilen bu sertifika ile değer oluşturan insan kaynaklarıuygulamalarının başarısını da resmileştirmiş oldu.

 

Türk Telekom dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türk Telekom’un iştiraki İnnova, kurum kültürü ve çalışan tecrübesi hususunda özgür ve küresel bir otorite olan Great Place to Work Enstitüsü aracılığı ile yapılan analizler sonucu, "Harika İş Yeri Sertifikası" almayı elde etti. Türkiye’nin dijital dönüşüm seyrinde yerli teknoloji çareleriyle önemli icraatlara imza atan İnnova, bu unvan ile çalışanların mutluluğunu ön planda tutan ivonatifinsan kaynakları uygulamalarının başarısını tescillemiş oldu.

İş yeri kültürü ve çalışan tecrübesi konusunda lider, küresel bir otorite konumunda bulunan Great Place to Work, 
30 seneyi aşkın zamandır dünya çapında gerçekleştirdiği Trust Index anketini "Harika Bir İş Yeri" tecrübesini neyin oluşturduğunu tanımlamak için uyguluyor. Great Place to Work Enstitüsü’nün tespitleri, kurum kültürü ve çalışan tecrübesi sahasında dünyada gerçekleştirilen, en çok tercih edilen ve en detaylı araştırma olma fonksiyonuna sahip.

 


Geri Dön