21 / 05 / 2024

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türkiye'de hatrı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyon lideri "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı



Great Place to Work nedir?

Great Place to Work®, iş yerlerinde Yüksek Güven, Yüksek Performans Kültürü TM oluşturma, sürdürme ve tanıma konusunda küresel otoritedir.  Bakış açımızı büyük liderlerden öğrenerek, milyonlarca çalışanla anket yaparak ve dünyanın dört bir yanındaki en iyi binlerce işyerini inceleyerek oluşturduk. Altı kıtanın tamamında 60'tan fazla ülkede işletmelere, kar amacı gütmeyen kuruluşlara ve devlet kurumlarına hizmet veriyoruz ve misyon her yıl 10.000'den fazla kuruluşa dokunuyor. Dünyanın dört bir yanındaki kuruluşların harika kültürlerini oluşturmalarına, sürdürmelerine ve ölçeklendirmelerine yardımcı olmak için çalışmalarımızdan derlediğimiz içgörüleri her sektörden ve büyüklükten şirketle paylaşma konusunda başarılıyız.

Türk Telekom dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Great Place to Work Enstitüsü, 30 yılı aşkın bir geçmişe sahip harika işyerlerinin özellikleri konusunda öncü olmaya devam etmektedir. Tüm çevrenin harika işyerleri olabileceğine amaç ve misyonumuz onların başarılı olmasına yardımcı olmaktır. Great Place to Work Enstitüsü, ir Yüksek Güven, Yüksek Kültür Performansı™ oluşturma ve sürdürmeye yardımcı olmak için her yıl dünya çapında 10.000'den fazla kuruluşla ortaklık kurar.


Geri Dön