28 / 04 / 2024

Türk Telekom'dan müşterilerine jest! Tüm illerde uygulanacak, bakın neymiş?

Türk Telekom'dan müşterilerine jest! Tüm illerde uygulanacak, bakın neymiş?

Türkiye’nin tüm illerinde Türk Telekom tarafından başlatılan  bir kampanya artık yararlanılmaya hazır. Türk Telekom abonelerini ilgilendiren bu haber, sevindirici nitelikte olup birçok avantaj sağlamaktadır.



Turkcell ve Vodafone hat sahiplerinin de hatlarını Türk Telekom’a taşımaları durumunda bu özel fırsatlardan yararlanabilecekler.

81 il kapsamında Türk Telekom’da abonelerine özel bir kampanya başlatıldı. Turkcell ve Vodafone hat sahiplerinin de hatlarını Türk Telekom’a taşımaları durumunda yararlanmaları sağlanacak. Herkesi meraklandıran Türk Telekom kampanyası hakkında detaylar haberimizde…

Türkiye’nin 81 ilinde resmen duyuruldu

Türk Telekom’un başlatmış olduğu kampanya, abonelerinin daha kaliteli ve avantajlı fırsatlardan yararlanmalarını sağlamaktır. Turkcell ve Vodafone’dan Türk Telekom’a geçen abonelere özel indirimler uygulanacak. Hatlarını taşıyan abonelerin sunulan hizmetlerden daha indirimli faydalanmaları amaçlanmaktadır. Ayrıca Türk Telekom’a geçen yeni abonelere özel hediye ve konuşma paketlerinin verileceği duyuruldu. Yapılan bu avantajlar sayesinde aboneler, daha iyi iletişim kurabilecek ve hizmetlerden en iyi şekilde yararlanabilecekler.

Söz konusu olan kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların öncelikle hatlarını Türk Telekom’a taşımaları gerekmektedir. İlgili hat sahiplerinin öncelikle hizmet aldıkları Turkcell veya Vodafone operatörleri ile iletişime geçmeleri bu noktada önemlidir. Hat sahiplerine avantajlı seçenekler sunan Türk Telekom, rekabetçi bir telekomünikasyon ortamına zemin hazırlamıştır. Kullanıcılarının lehine olan bu kampanya sayesinde artık Türk Telekom aboneleri hem uygun fiyatlarda hem de iyileştirilmiş avantajlardan yararlanabilecekler.


Geri Dön