13 / 05 / 2024

Türk Telekom'dan müşterilerine jest! Tüm illerde uygulanacak, bakın neymiş?

Türk Telekom'dan müşterilerine jest! Tüm illerde uygulanacak, bakın neymiş?

Türkiye’nin tüm illerinde Türk Telekom tarafından başlatılan  bir kampanya artık yararlanılmaya hazır. Türk Telekom abonelerini ilgilendiren bu haber, sevindirici nitelikte olup birçok avantaj sağlamaktadır.



Türk Telekom dan müşterilerine jest! Tüm illerde uygulanacak, bakın neymiş?

Türk Telekom’un kampanyasından kimler yararlanabilecek?

Türk Telekom’un müşterilerine özel başlattığı kampanya, Türk Telekom’a yeni geçecek olan müşterileri kapsamaktadır. Dolayısıyla Vodafone veya Turkcell operatörlerinden Türk Telekom’a geçmek bu kampanyadan yararlanmak için yeterli olacaktır. Ayrıca akıllı telefon kullanıcılarını da kapsayan bir kampanyadır. Zira sunulan diğer avantajlardan biri de akıllı telefon üreticisi garantisinin yılını 1 yıl daha uzatmaktır. Bununla birlikte müşteri, arızalı telefonunu 1 gün içerisinde teslim alabilme fırsatına sahip olacak.

Paketin sunduğu avantajlardan diğeri de uzaktan erişimle teknik destek hizmetidir. Ek olarak, paketin bir diğer cazip özelliği, garanti kapsamı dışında kalan hasarlar için indirim sağlanmasıdır. Bu, olası bir tamir ya da değişim durumunda, karşılaşılabilecek maliyetlerin daha makul bir seviyeye indirilmesini sağlar.

Hattı Türk Telekom olanlara müjde! Bunu yapan 50 TL kazanacak!

Türk Telekom'dan emeklilere duyuru! Bu banka üzerinden maaş alanlara 80 TL'lik paket satışı!

Ziraat Bankası’ndan emeklilere büyük jest! Dev kampanyayla her ay büyük kâr edeceksiniz!


Geri Dön