28 / 04 / 2024

We Haliç herkesi ev sahibi yapacak!

We Haliç herkesi ev sahibi yapacak!

Ilgın İnşaat, We Haliç projesi ile herkesi ev sahibi yapacak. Şirket projede yeni bir kampanya başlattı...



Ilgın İnşaat imzası ile hayata geçirilen We Haliç projesindeki cazip ödeme seçenekleriyle herkes ev sahibi olabilecek. Projede yeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında, 120 aya kadar taksitlendirme seçenekleri ve yüzde sıfır ile yüzde 0.49 arasında değişen faiz oranları yatırımcıları bekliyor. 


Ayrıcalıklı yaşamın adresi

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak, sundukları dev kampanyalar ile de herkesi projeden daire sahibi olmaya davet ettiklerini söyledi. "We Haliç projesi şirketimizin ilk büyük markalı konut projesi. Bugüne kadar sektörde elde ettiğimiz deneyimleri bu projede buluştururken, yatırımcılarımıza sunduğumuz cazip ödeme seçenekleriyle onların giderek artan taleplerini karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda sunduğumuz yeni kampanyamızda banka kredili ödemelerde 120 aya kadar varan vade seçenekleri sunuyoruz. 60 ay vadeli ödemelerde faizleri sıfırlıyoruz. 120 ay vadeli ödemelerde ise yüzde 0.49’luk faiz oranı sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 


WE Haliç’ten 7 Tepeli İstanbul’a 7 Farklı Ödeme Seçeneği

WE Haliç'te 7 farklı ödeme seçenekleri arasında yüzde 5 peşin 12 ay taksit erteleme, 120 ay banka kredisi avantajı dikkat çekerken şirket bünyesinde, WE Ilgın Finans Modeli’yle 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkânı sunuluyor.


11 blok olarak yükselen We Haliç projesinde 1.057 daire ve 27 ticari ünite yer alıyor. Projede 50 metrekarelik stüdyolardan başlayıp farklı daire tipleri ve metrekare seçenekleriyle 5+1’e kadar farklı büyüklükteki bahçeli, teraslı ve 3 metre tavan yüksekliğine sahip daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 290 metrekareye kadar çıkıyor. Projede fiyatlar 285 bin TL’den başlıyor.

 

http://www.ilgin.com.tr/


Geri Dön