24 / 05 / 2024

Weber kol SRK 'yı tozumayan serisine kazandırdı!

Weber kol SRK 'yı tozumayan serisine kazandırdı!

Endüstriyel harç üretiminde dünya lideri Weber, Ustaların bir numaralı tercihi weber.kol SRK 'yı (serakol) yepyeni özellikleri ile tozumayan konfor serisi 'ne kazandırdı  



Türkiye 'de ilk defa 2008 yılında Weber tarafından piyasaya sunulan çimento esaslı tozumayan seramik yapıştırma harçlarına bir yenisi daha eklendi. Endüstriyel harç üretiminde dünya lideri Weber, ustaların bir numaralı tercihi weber.kol SRK 'yı (serakol) yepyeni özellikleri ile tozumayan konfor serisi 'ne kazandırdı.

Özel formülasyon yapısı ve üretim teknolojisi sayesinde weber.kol SRK konfor diğer standart yapıştırma harçlarından farklı olarak, dökülme ve karıştırılma anında ortama yayılan toz zerreciklerini önlüyor. Bu sayede gerek uygulayıcılara gerekse ev sahiplerine %100 tozsuz bir ortam sağlıyor.

İlave özelliklerle geliştirilen weber.kol SRK konfor, 40 dakikaya varan %100 daha uzun çalışma süresi ile hem erken kurumaya bağlı riskleri azaltıyor hem de uygulayıcılara daha verimli bir çalışma imkanı sunuyor.
weber.kol SRK konfor hem yatayda hem de dikeyde rahat ve kolay uygulama özelliği   ile uygulayıcıyı yormuyor ve %100 daha rahat uygulama imkanı sağlıyor.

Seramik yapıştırıcıları pazarında ilgiyle karşılanan weber konfor serisi üç üründen oluşuyor; tozumayan seramik yapıştırma harcı weber.kol SRK konfor, tozumayan elastik seramik yapıştırma harcı weber.kol graniflex konfor ve yüksek performanslı tozumayan çok elastik seramik yapıştırma harcı weber.kol flex konfor.

 


Geri Dön