29 / 04 / 2024

Weber Q1400 elektrikli barbeküler 5 yıl garantili!

 Weber Q1400 elektrikli barbeküler 5 yıl garantili!

Barbekünün lider markası Weber, Q1400 elektrikli barbeküleriyle gazlı ve kömürlü barbekü yapamadığınız alanlarda size barbekü keyfi sunuyor. Weber Q1400 elektrikli barbeküleri, üstün teknolojisi ve 5 yıl kullanım garantisi...



Barbekünün lider markası Weber, Q1400 elektrikli barbeküleriyle gazlı ve kömürlü barbekü yapamadığınız alanlarda size barbekü keyfi sunuyor.  Weber Q1400 elektrikli barbeküleri, üstün teknolojisi ve 5 yıl kullanım garantisiyle lezzetli yemeklerinizi barbekü lezzetinde yapmanızı sağlıyor. 


Dört mevsim barbekü tutkunlarına kolaylıklar sunan Weber, elektrikli barbeküleriyle barbekü severlere mutfaklarında bu keyfi yaşatıyor. 2.2kw güce sahip büyük rezistans ve mükemmel ısı ayarı için kademesiz sıcaklık kontrolü ile Weber Q1400 barbeküler, harika ızgara deneyimi sunuyor.Weber Q1400 barbeküler eşit ısı dağılımı ve mükemmel ızgara izleri sağlayan porselen emaye kaplama dökme demir pişirme ızgarası, yeni, koyu gri kapağı ve ısıya ve hava şartlarına karşı dayanıklı uzun ömürlü çerçevesi ile barbekü severlerin vazgeçilmez ürünü olmaya aday. Hafif kapak, dökme alüminyum gövde ve ızgara yağlarının sorunsuz temizlenebilmesi için çıkartılabilir damlama kabı sayesinde mutfaklarınızda sevdiklerinize eşsiz sunumlar yapmak Weber Q1400 elektrikli barbekülerle mümkün.Kömürlü Barbeküde Pişen Yiyecekleri Elektrikli Barbeküyle Zahmetsizce PişirinWeber Q1400 elektrikli barbekü ile, kömürlü barbeküde pişirebildiğiniz her türlü  yiyecek pişirilebiliyor. Kırmızı etten beyaz ete, sebzeden hamur işine kadar her türlü yiyecek barbeküde enfes lezzetlere dönüşebilir. Kullanım sonrası herhangi bir kül artığı olmadığı için çevreye dost olan Weber elektrikli barbeküler ile sorunsuz ve keyifli barbekü keyfini yaşayın.


Weber Q1400’ün tavsiye edilen satış fiyatı; 999,00 TL’dir.


Weber Hakkında: 1952 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago şehrinin Illinois eyaletinde kurulan ve dünyada 6 kıtada 45 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte olan Weber, kömürlü, gazlı ve elektronik barbekü olmak üzere 3 ana kategoride barbekü üretimi yapıyor olmanın yanı sıra, oldukça geniş bir barbekü aksesuar yelpazesine de sahiptir. Fiyat aralığı, 199 TL ile 7.999 TL arasında değişen barbekülere 5 ile 25 yıl arasında garanti ayrıcalığı sunan Weber, uzman ar-ge ekibi ile çalışmalarını sürdürerek, her geçen gün ürün gamını kullanıcı dostu ürünler ile genişletmektedir.


Geri Dön