29 / 04 / 2024

Weber Stephen ile barbekü keyfi deniz altına indi!

Weber Stephen ile barbekü keyfi deniz altına indi!

Dünyanın en büyük barbekü markası Weber Stephen, barbeküleri ile bu yıl da suyun altına indi. Bu yıl Bodrum’da ikincisi gerçekleştirilen sualtı barbekü etkinliği, barbekü keyfinin zaman-mekan tanımadığını gösterdi.



Ürünleriyle barbekü tutkunlarına keyifli ve lezzetli anlar yaşatan Weber Stephen, ilginç bir etkinliğe imza attı. Weber Stephen Genel Müdürü Cem Yılmaz, Ege’nin incisi Bodrum’da, dalgıçlar eşliğinden Big Reef olarak bilinen alanda 20 metre derinlikte barbekü yaptı. Profesyonel bir ekip ile gerçekleştirilen etkinlik, sabah ve öğle dalışlarıyla birlikte toplamda 4 saat sürdü. Kendisi de hem yönetici hem de advanced bröveli bir dalgıç olan Cem Yılmaz’a hepsi en az 2 yıldız veya open water advencetd serfitifikalı dalgıçlar eşlik etti. İlkini geçen sene yine aynı alanda gerçekleştiren Weber, Weber Stephen barbekülerinin her koşulda dayanıklılık ve sağlamlığı konusunda dikatleri üzerine çekiyor.


Barbekü Keyfi Sualtına İndi

Weber Stephen’in denizin 20 metre derinliğinde yaptığı barbekü, ikinci kez denenerek geleneksel bir etkinlik haline geldi. Bir kısmı teknede, diğer kısmı denizde yapılan etkinlikte barbekü, suyun altına ağırlıklar bağlanarak indirildi. 


Master Touch GBS İle Sağlam Barbekü

Tüketicinin kolaylıkla kullanması için tasarlanan 57 santimetre çapındaki Master-Touch GBS, çıkartılabilir paslanmaz alüminyum haznesi, uygun sıcaklık kontrolünü sağlayan entegre edilmiş kapak termometresi ve krom kaplı katlanabilir mangal ızgarasıyla kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Ürünün kırılmaz ve iklim koşullarına uygun tekerlekleri her zeminde rahatlıkla kullanılabilirken, 10 yıl kapak ve hazne garantisi ile kaliteden ödün vermeyenlere, yıllar boyu sürecek barbekü keyfi yaşatıyor. Weber satış noktalarından temin edilebilen aksesuarlar ile kavurma ve sebze yemekleri pişirilebilirken; döküm ızgara kullanılarak Master Touch GBS barbekünün artı özelliklerinden faydalanmak mümkün oluyor. 



Geri Dön