19 / 05 / 2024

West Blocksta örnek daire hazır! 120 bin TL!

West Blocksta örnek daire hazır! 120 bin TL!

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi, Büyükçekmece Alkent Mahallesi’nde bulunan West Blocks’un “örnek dairesi “ hazır!  İstanbul’un en gözde projesi West Blocks’ta bulunan 288



Turizm ve inşaat alanında; W İstanbul, Akaretler Sıraevler, Ajia Hotel, Radisson Blu Hotel gibi önemli projelere imza atan Bilgili Holding, İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Büyükçekmece Alkent Mahallesi’nde hızla yükselen konut projesi West Blocks ile dikkat çekiyor. TEM ve E-5 otoyollarını birleştiren ana arter üzerindeki konumu ve kentin her noktasına yakınlığı ile bölgesinin en iyi lokasyonlarından birine sahip olan West Blocks, zemin kattan bile görülebilen eşsiz göl manzarası ile İstanbul’un yeni gözdesi oluyor. 

Bilgili Holding güvencesiyle, inşaatı 12. katına gelen projede 82 m² 1+1 dairelerden 395 m² 5+1 Loftlara uzanan 7 farklı daire seçeneğinin yanı sıra Eylül ayı itibari ile örnek daire de hazır bulunuyor. Mimari karakteri ve tarzıyla fark yaratan, birinci sınıf malzemeler ile tasarlanan West Blocks’un tüm dairelerinde ankastre beyaz eşya olarak fırın, ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi bulunuyor ve daireler yerden ısıtma sistemi ile ısıtılıyor.

En büyük hedefi keyifli bir yaşam alanı sunmak olan West Blocks’un içerisinde profesyonel cihazlarla donatılmış fitness center, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak ticaret merkezi, yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, bisiklet, koşu ve yürüyüş parkuru, mini golf sahası, açık ve kapalı otopark imkanı, yaklaşık 15.000 m² ortak yeşil alan, buhar odası, sauna ve cafeler bulunuyor.

Sıfır peşinatla 120 bin TL’den başlayan dekorasyonlu fiyatlar ve 925 TL’den başlayan taksit seçenekleriyle siz de West Blocks’da ev sahibi olun.


Geri Dön