29 / 04 / 2024

West Blocks'ta örnek daire hazır! 120 bin TL'ye!

West Blocks'ta örnek daire hazır! 120 bin TL'ye!

 İstanbul"un en hızlı gelişen bölgesi, Büyükçekmece Alkent Mahallesi"nde bulunan West Blocks"un œörnek dairesi œ hazır...



 İstanbul"un en hızlı gelişen bölgesi, Büyükçekmece Alkent Mahallesi"nde bulunan West Blocks"un œörnek dairesi œ hazır!   İstanbul"un en gözde projesi West Blocks"ta bulunan 288 konuttan birinde yaşamak ve örnek daireyi görmek için satış ofisini ziyaret edin. Turizm ve inşaat alanında; W İstanbul, Akaretler Sıraevler, Ajia Hotel, Radisson Blu Conference & Airport Hotel Istanbul gibi önemli projelere imza atan Bilgili Holding, İstanbul"un hızla gelişen bölgesi Büyükçekmece Alkent Mahallesi"nde hızla yükselen konut projesi West Blocks ile dikkat çekiyor. TEM ve E-5 otoyollarını birleştiren ana arter üzerindeki konumu ve kentin her noktasına yakınlığı ile bölgesinin en iyi lokasyonlarından birine sahip olan West Blocks, zemin kattan bile görülebilen eşsiz göl manzarası ile İstanbul"un yeni gözdesi oluyor.  

Bilgili Holding güvencesiyle, inşaatı 14. katına gelen projede 82 m ² 1+1 dairelerden 395 m ² 5+1 Loftlara uzanan 7 farklı daire seçeneğinin yanı sıra Eylül ayı itibari ile örnek daire de hazır bulunuyor. Mimari karakteri ve tarzıyla fark yaratan, birinci sınıf malzemeler ile tasarlanan West Blocks"un tüm dairelerinde ankastre beyaz eşya olarak fırın, ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi bulunuyor ve daireler yerden ısıtma sistemi ile ısıtılıyor.

En büyük hedefi keyifli bir yaşam alanı sunmak olan West Blocks"un içerisinde profesyonel cihazlarla donatılmış fitness center, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak ticaret merkezi, yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, bisiklet, koşu ve yürüyüş parkuru, mini golf sahası, açık ve kapalı otopark imkanı, yaklaşık 15.000 m ² ortak yeşil alan, buhar odası, sauna ve cafeler bulunuyor.

West Blocks; sıfır peşinatla 120 bin TL"den başlayan dekorasyonlu fiyatlar ve 925 TL"den başlayan taksit seçenekleriyle konutlarını satıyor.

www.westblocks.com

0212 381 22 00


Geri Dön