28 / 04 / 2024

West Side İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

West Side İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

West Side İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları 109 bin liradan başlıyor. Proje kapsamında daireler bir etapta stüdyo ve 1+1'ler ve diğer etapta 2+1, 3+1, 4+1'lerden oluşuyor



West Side İstanbul projesi Beylikdüzü'nde Avrupa Yakası içinde inşa ediliyor.  West Side İstanbul  Beylikdüzü fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


West Side İstanbul Beylikdüzü projesi, Şahinler Holding, Mutlu İnşaat, Beyaz İnşaat, Mes İnşaat ve Uzman İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


West Side İstanbul Beylikdüzü kapsamında 2 etap yer alıyor. West Side İstanbul Beylikdüzü Evleri kapsamında toplam konut sayısı 1.152 olarak belirlendi. 



West Side İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!


Toplam arsa alanı 73 bin 800 metrekare olan West Side Beylikdüzü satılık daireleri 2 etapta da değişiyor. 


West Side Station satılık daire tipleri stüdyo ve 1+1'lerden oluşuyor. Diğer etap olan West Side Style satılık daireler 2+1, 3+1, 4+1'lerden meydana geliyor. 


500 milyon liralık yatırım bedeline sahip olan West Side Beylikdüzü Evleri kapsamında dairelerin alanları 40 metrekareden başlıyor ve 213 metrekareye kadar yükseliyor. 


West Side İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

West Side İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 109 bin TL'den başlangıç gösteriyor. West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Firma bünyesinde ise 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


West Side İstanbul Beylikdüzü teslimler 30-36 ay sonra teslim edilecek. Proje kapsamında alışveriş alanları, fitness center, oyun alanları, yürüyüş yolları, spor alanları, buhar odası, sauna ve yüzme havuzu yer alıyor. 


VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



West Side İstanbul Beylikdüzü adres : Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 


West Side İstanbul Beylikdüzü iletişim

Tel: 0212 871 41 02 - 04

Web: www.westsideistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön