28 / 04 / 2024

West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla banka kredili ya da firma bünyesinde 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. West Side İstanbul fiyatları 109 bin liradan başlıyor...




Şahinler Holding, Mutlu İnşaat, Beyaz İnşaat, Mes İnşaat ve Uzman İnşaat işbirliğiyle yükselen  West Side İstanbul  projesi İstanbul Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


E-5 ve metrobüse sıfır konumda yer alan West Side İstanbul Beylikdüzü projesi 1.152 adet daireden meydana geliyor. West Side İstanbul projesinde bloklar ortalama 10 katlı olarak tasarlandı. West Side İstanbul'da stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.


West Side İstanbul projesi West Side Style ve West Side Station olarak iki farklı konseptte tasarlandı. West Side Station etabında yalnızca 1+1 ve stüdyo daire tipleri bulunuyor. West Side Style etabında ise diğer konut tipleri bulunuyor.



West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!


West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla ister banka kredili olarak, ister firma bünyesinde 24 ay vade farksız olarak konut ödemeleri yapılabiliyor. Yüzde 50 peşinatlı ödemelerde yüzde 3'lik indirim uygulanıyor.


West Side İstanbul Beylikdüzü projesinde daireler 40 metrekare ile 213 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. West Side İstanbul Beylikdüzü'nde fiyatlar 109 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


30 bin metrekaresi peyzaja ayrılan West Side İstanbul projesi 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 500 milyon lira yatırımla yükselen West Side İstanbul teslimleri 30 ile 36 ay içerisinde yapılıyor.



West Side İstanbul Beylikdüzü nerede?

West Side İstanbul Beylikdüzü adres : Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 



Tel: 0212 871 41 02 - 04

Web: www.westsideistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön