03 / 05 / 2024

Westside İstanbul mağazaları metrekaresi 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Westside İstanbul mağazaları metrekaresi 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Şahinler Holding

Proje: West Side

Beylikdüzü 'nde Şahinler Holding'in arsası üzerinde Uzman - BeyazMutlu - Mesturkuaz - Mes Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul'un cadde dükkanları satışa çıktı.



20 metrekare ila 1.323 metrekare arasında büyüklüğe sahip 116 adet cadde dükkanı, metrekaresi 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Şahinler Holding' Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şalıin. Beylikdüzü'nde alışveriş merkezi yerine çarşıların daha çok ilgi gördüğünü belirterek, "Alışveriş caddelerinde; dünyaca ünlü markaların geleceği geniş mağazaların yanı sıra bölge sakinlerinin günlük ihtiyaçlarının karşılanacağı küçük cadde mağazaları da olacak. Hem  Şahinler Holding  olarak bizim hazır giyim konfeksiyon alanındaki iş ortaklarımızla hem de İstanbul'un önemli market ve kafe-restoran zincirleriyle talep toplama görüşmelerine başladık. Alışveriş caddesi, bölgesinde 2.5 milyonluk bir nüfusa hitap eden yeni Nişantaşı veya Etiler'i olacak" diye konuştu. Konut ve ticari birimlerden meydana gelen Westside İstanbul, 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde 258 bin 587 metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. Proje, 600 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. 


36 ay sıfır faiz! 

MART 2017'de sahiplerine teslim edilmesi hedeflenen projede, 10 katlı 15 blokta 1.155 adet konut yer alıyor. Alanları 40 ila 210 metrekare arasında değişen 1+0'dan 4+1'e kadar 21 farklı tipte konutun bulunduğu VVestside istanbul'da fiyatlar, 156 bin TL'den başlayarak 848 bin TL'ye kadar yükseliyor. Peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılırken; dileyenler için yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 36 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri bulunuyor. 


Vatan


projeye sor



Geri Dön