29 / 04 / 2024

WhatsApp'ın bu özelliğini bekleyenelere müjde! Beta testi başlıyor

WhatsApp'ın bu özelliğini bekleyenelere müjde! Beta testi başlıyor

WhatsApp, Android için uygulamanın en son beta sürümünde test kullanıcılarına bir ekran paylaşma özelliği sunuyor. Görüntülü arama yapan kullanıcılar, ekranlarının içeriğini aramadaki diğer katılımcılara göstermek için bir düğmeye dokunabilecek.



 Ekran paylaşımı, Zoom, Google Meet, Microsoft Teams ve Skype gibi uygulamalarda da sunulan bir özelliktir. WhatsApp'ın kararlı sürümünü çalıştıran kullanıcılar, özelliğin daha sonraki bir tarihte cihazlarında kullanıma sunulmasını bekleyebilirler.

Android için WhatsApp beta'nın 2.23.11.19 sürümünde WhatsApp özellik izleyicisi WABetaInfo tarafından tespit edilen ekran paylaşma özelliği, dikdörtgen bir ekranın üzerindeki bir ok simgesiyle gösterilir. Özellik izleyici tarafından paylaşılan ekran görüntülerine göre, ona dokunduğunuzda, sizden izin isteyen standart Android kayıt/yayın açılır penceresi görüntülenir . Ardından, ekran paylaşımının başladığını bildiren bir mesaj göreceksiniz.

WhatsApp ın bu özelliğini bekleyenelere müjde! Beta testi başlıyor

Ekranınızı paylaşmanın riskleri konusunda sizi uyarmak için Google tarafından görüntülenen Şimdi başlat düğmesine dokunduktan sonra , ekranınızın içeriğini başka bir katılımcıya gösterebilirsiniz. Bu özellik, akrabalarınıza veya arkadaşlarınıza akıllı telefonlarıyla uzaktan bazı teknik yardım sağlamak gibi bazı durumlarda kullanışlı olabilir. İşlem tamamlandığında  kırmızı Paylaşımı durdur'a dokunabilirsiniz.


Geri Dön