27 / 04 / 2024

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.



Sıcaklıklarda adeta tarihin rekorunun kırıldığı şu günlerde Vestel’den klima ve diğer elektronik cihaz almak isteyenlere dev bir kampanya haberi geldi. Vestel, Wi-Fi destekli Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima alımlarında peşin fiyatına 9 taksit ve seçili 4’lü ürün alıma ise 7.500 TL indirim uygulayacağını açıkladı.

Wİ-Fİ

Gireceğiniz ortamın sıcaklığını istediğiniz düzeyde bulmak, artık yalnızca büyülü bir istek değil. Vestel’in Wi-Fi destekli yeni jenerasyon klimalarıyla ev veya ofisinize daha ulaşmadan sıcaklığı dilediğiniz düzeye getirebilirsiniz. Akıllı cihazlarla kontrol olanağı sağlayan Wi-Fi özellikli Vestel klimalar ile kumandanıza ihtiyaç duymadan istediğini ayarlamayı yapabilirsiniz. Klimanızın olduğu ortamın hava kalitesini uzaktan izleyebilir, filtre değişim ve bakım periyotlarını izleyebilir ve aynı zamanda, PM2.5 ambiyans rengini (Hava Kalitesi Ambiyans Aydınlatması teknolojisi sadece Nefes Klimalarda bulunmaktadır.) değiştirebilirsiniz.

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

İYONİZER FİLTRE

Derin bir nefes alın ve enerjinizi her daim yüksek tutun. Zira, ortamın havası ona emanet. Nefes aldığımız havada bir yandan pozitif bir yandan da negatif elektrik yüklü iyon molekülleri beraber bulunur. Araştırmalar, daha fazla negatif yüklü iyon moleküllerin olduğu havanın kendimizi canlı, uyanık ve enerjik hissetmemizi sağladığını kanıtlıyor. Kendimizi enerjik ve zinde hissetmemiz için negatif iyon yüklü temiz havaya ihtiyacımız vardır. Negatif iyon üreten klimalarla bir taraftan havanızın enerjisi değişiyor ve bir taraftan da pozitif yüklü kirleticilere tutunan iyonlar ile hava kalitenizin iyileşmesine imkân veriyor.

Peki, Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’nın fiyatı ne kadar? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön