02 / 05 / 2024

Windowist Tower, Maslak'ta hizmete girdi!

Windowist Tower, Maslak'ta hizmete girdi!

Türkiyede ilk kez 5 yıldız kalitesinde hazır ofis hizmeti verecek olan Windowist Tower hizmete girdi. İş dünyasının kalbinin attığı Maslakta 26 kattan oluşan Windowist Tower'ın özel olarak dizayn edilen 16 katında hazır ofis hizmetleri veriliyor



Türkiyede ilk kez 5 yıldız kalitesinde hazır ofis hizmeti verecek olan Windowist Tower hizmete girdi. İş dünyasının kalbinin attığı Maslakta 26 kattan oluşan Windowist Tower'ın özel olarak dizayn edilen 16 katında hazır ofis hizmetleri veriliyor. Windowist Tower ofisleri, bilişim ve teknik altyapısının yanısıra çevreci özellikleri, konforu, güvenliği ve kişiye özel hizmetleriyle hazır ofislerde kalite kavramına yeni bir soluk getiriyor. Çeşitli düzen ve boyutlarıyla esnek ofis seçenekleri de olan Windowist Tower'da sanal ofis hizmetleri de seçenekler arasında yer alıyor.

İş dünyasına yönelik kaliteli hizmet ve servis anlayışıyla donatılarak Akdağ Turizm katkısıyla sektöre kazandırılan Windowist Tower'daki hazır ofisler çok kısa bir süre önce ilk misafirlerini ağırlamaya başladı. İş ve sosyal yaşamın merkezlerinin başında gelen Maslakta bulunan 26 katlı Windowist Tower'da iş hayatına dair yeni jenerasyon tüm ihtiyaçların tek tek göz önüne alınarak hazırlanan ofisler en üst düzeyde konfor ve teknolojiyi sunuyor.

Windowist Tower yepyeni bir dünyaya adım atacak girişimcilerden, ülke dışındaki firmaların temsilcilerine, ofisi İstanbul dışında bulunan yerli ve yabancı iş adamlarından, sanal ofise ihtiyaç duyan firma yöneticilerine kadar geniş bir yelpazeye hitap ediyor. Windowist Tower'ın 26 katı misafirlere kusursuz bir hizmet sunmak amacıyla yapılandırılırken, binanın 16 katı tam donanımlı ses geçirmeyen yalıtımlı ofislerden oluşuyor.

Her katta 8-10 kişi kapasiteli, ses geçirmeyen, LCD ekran ve projektör & smartboard bulunan 15 adet toplantı salonları yer alıyor. 

Windowist Tower'da 64 adet, yönetici bölümü ayrı 5 ila 7 kişilik ofis, 23 adet 5 kişilik ofis,79 adet 2 ila 3 kişilik ofis, 16 adet tek kişilik ofis bulunuyor.

Windowist Tower'da , İstanbul dışında iş yaşamlarını sürdürenler için sanal ofis seçenekleri de sunuluyor. Böylece İstanbulda da adreslerinin olmasını tercih edenler için bir imkan yaratılmış oluyor. 

Teknolojik alt yapı ve hizmet kalitesi konfor ile birleşiyor

Sadece bilgisayarınızı alarak Windowist Tower'daki ofisinize yerleşmek mümkün. Çünkü Windowist Tower'da işinizle ilgili özel bilgiler dışındaki her türlü ihtiyacınız profesyonel ekipler tarafından sağlanıyor. Bu olanaklar şöyle sıralanıyor;

Her katta resepsiyon ve kişisel asistan.
Her ofis ve toplantı odasında, dijital ara yüzü ile kişiselleştirilebilen iklimlendirme kontrolü.
Her katta kahve ve snack makinesi ile zenginleştirilen tam donanımlı mutfak.
Her katta çok fonksiyonlu, kullanıcı tabanlı erişim sistemi ile çalışan A3 yazıcı ve renkli tarayıcı, kağıt imha makinesi, zımba ve çeşitli ofis malzemeleri ile donatılmış Xerox Odası.
Wi-Fi telefon ve kablosuz internet için tam kapsama alanı.
Düşük maliyetli telefon görüşmeleri için VOIP telefon sistemi.
Opsiyonel paylaşımsız bant genişliği imkanı ile internet erişimi.
Çeşitli kullanım ve farklı kişi sayılarına göre seçenekler barındıran, yüksek teknoloji donatılmış şık ve konforlu 200 kişiye kadar misafir ağırlanabilen konferans katı.
Ofisler, toplantı salonu ve konferans katına özel catering hizmeti.
Taksi, uçak biletleri ve otel rezervasyonları, kuru temizleme hizmetleri için iş saatleri içinde sunulan concierge hizmetleri.
Maslak bölgesindeki tek yükseltilmiş heliport

Türkiyede ilk kez engelliye özel ofis  katı ve bina giriş sistemi

Windowist Tower tamamen engelli misafir ve müşterilere uygun bir alt yapıyla donatıldı. Tüm detayların engellilerin rahatlığı için düşünüldüğü Windowist Tower'da yalnızca engelli misafirler ve müşterilerin kullanımına yönelik şekilde tasarlanan ofis katında; ergonomik mobilyalar ve tam otomatik kapılar kullanıldı.

Bunun yanı sıra İstanbulun kentsel vizyonuna katkı sağlamak amacıyla Erdoğan Akdağ Turizmin hibe desteği ve yardımları, Mimar Hakan Kıranın tasarımıyla gerçekleştirilen Windowist Tower Metro Çıkış yapısında ve Parkında engelliler için İstanbulda ilk kez yapılan düzenlemenin aynısı Windowist Tower binasında da uygulandı. Bu düzenleme ile metro çıkışında ve Windowist Tower binasının girişinde engelliler için Türkiyede ilk kez özel bir lift sistemi kuruldu. Metroyu kullanan engelliler bu lift sistemi ile  diğer yolcularının çıkış yaptığı yerden, ister tekerlekli sandalye, ister ayakta tutunarak inip çıkabililiyorlar ve çok rahatça Windowist Tower'a ulaşabiliyorlar. Windowist Tower'a ulaşan engelli misafir ve müşteriler  yine özel bir lift sistemi ile binaya rahatça giriş yapabiliyorlar.

Lokasyonuyla sizi her yere yakınlaştırıyor

Maslak Windowist Tower  metro yapısından binaya direkt çıkış bulunmaktadır
Köprü ve ana kavşaklara  5 dakika mesafede ulaşım
Maslak Windowist Tower metro istasyonundan Taksime 15 dakikada , Levente 5 dakika da ulaşım sağlanmaktadır.
İstanbulun popüler Alışveriş Merkezleri , Hastaneler ve 5* otellerine 10 dakika mesafede ulaşım

Çevreci ve güvenilir bir yapıya sahip

Enerji kaybını önler ısı yalıtımlı cam pencereler, Zararlı UV ışınlara karşı camlarda özel film kaplama.
Hızı ayarlanabilen fanlı soğutma sistemi, daha az elektrik tüketiminin yanında,  daha fazla konfor da sağlamaktadır.
Yangına dayanıklı kablo ve elektrik altyapı malzemeleri.
Kağıt, cam, metal gibi atık malzemeler, ayrıştırılmakta ve geri dönüşüm için gerekli kurumlarla paylaşılmaktadır
Yağmur ve atık suları toplanır, süzülür ve yeniden kullanılır.

Ofisten uzaklaşmadan eğlenmek de mümkün

Windowist Tower bünyesinde yer alan Gezi İstanbul ve Hacı Salihte dostlarınızla buluşup keyifli bir yemek yiyebilir, biraz nefes alıp, yalnız kalmak istediğinizde leziz bir tatlı eşliğinde kahvenizi yudumlayabilir, misafirlerinizle ilginç bir deneyim yaşamak için kısa bir zaman içerisinde faaliyete geçecek olan ICEBARİST by İCEHOTELi ziyaret edebilirsiniz.


Geri Dön