15 / 05 / 2024

Windowist Towerda günlüğü 30 Euro'ya ofis!

Windowist Towerda günlüğü 30 Euro'ya ofis!

Ofisler 30 euroya kiralanacak, işadamları buzdan barda stres atacak. Maslakta yer alan 26 katlı Windowist Towerdaki 183 ofis, günlüğü 30 euro karşılığında aylık ve yıllık olarak kiralanmaya başladı



Resepsiyondan kişisel asistana, ofis ve toplantı odalarından, catering ve conciergea tüm hizmetleri tek bir noktada sunan ilk hazır ofis projesi olan Windowist Towerda içeride 30 dakika kalınan ve her şeyin buzdan yapıldığı bir bar da açılması planlanıyor.

Akdağ Turizm ve İnşaat, Maslakta metro çıkışında başlattığı hazır ofis konseptli projesi Windowist Towerı Temmuz sonunda tamamladı ve projede yer alan 183 ofisin pazarlama ve kiralama sürecini başlattı. Maslakta 4 yıl önce 26 katlı bir binayı satın alan, ardından akıllı ofis altyapısıyla Windowist Tower projesine dönüştüren şirket, 1den 7 kişiliğe kadar farklı büyüklüklerde ofisleri günlüğü 30 eurodan, istenirse aylık ve yıllık olarak da kiralıyor. 26 kattan oluşan ve 16 katında hazır ofis hizmetlerinin verildiği Windowist Tower, resepsiyondan kişisel asistana, ofis ve toplantı odalarından, catering ve conciergea tüm hizmetleri tek bir noktada veren ilk hazır ofis projesi olma özelliğiyle dikkat çekiyor. 30 euro karşılığında hem kiralanan hem de sekreterya ve güvenlik hizmetlerinin ücretsiz verildiği projede, kalan diğer hizmetler belirli ücretler karşılığında sağlanıyor.

İş adamlarının sadece bilgisayarlarını alarak Windowist Towera yerleşerek kalan tüm hizmetleri uzman kişilerden alacağını vurgulayan Windowist Tower Genel Müdürü Thomas Baertl, Windowist Tower girişimciler, ülke dışındaki firmaların temsilcileri ile ofisi İstanbul dışında bulunan yerli ve yabancı iş adamlarına hitap ediyor. Proje ayrıca İstanbul dışında iş yaşamlarını sürdürenler için sanal ofis seçenekleri de sunuyor. Böylece İstanbulda da adreslerinin olmasını tercih edenler için bir imkan yaratılmış oluyor dedi. Projenin Maslak bölgesindeki tek yükseltilmiş heliportuna sahip olduğunu ifade eden Baertl, projede Icebarist by Icehotel adında buzdan bir bar da olacağını belirterek, Yakın zamanda faaliyete geçecek buz bar için İsveçteki Ice Hotelin yatırımcısından distribütörlük aldık. İçeride 30 dakika kalınan ve her şeyin buzdan yapıldığı bar, Türkiyede de bir ilk olacak dedi.

Ümraniyeye de açılacak

Marmara Bölgesinde 2 otel yatırımı da bulunan Akdağ Turizmin Windowist Tower projesini 2012 yılının ilk çeyreğinde Ümraniyede de başlatmayı planladığını söyleyen Baertl, Amacımız hazır ofis konseptiyle dünya markası oluşturmak. Newyork, Londra ve Dubaide de bu projeyi inşa etmeyi istiyoruz. Projeleri 5 yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz diye konuştu.

Her katta resepsiyon ve kişisel asistan, tam donanımlı mutfak, çok fonksiyonlu, yazıcı ve çeşitli ofis malzemeleri ile donatılmış Xerox Odası ve 8-10 kişi kapasiteli 15 adet toplantı salonlarının yer aldığı binada Wi-Fi telefon, kablosuz internet, düşük maliyetli telefon görüşmeleri için VOIP telefon sistemi, 200 kişiye kadar misafir ağırlanabilen konferans katı var.

İlk kez engelliye özel ofis katı ve giriş sistemi kuruldu

Tamamen engelli misafir ve müşterilere uygun bir altyapıyla donatılan Windowist Towerda bu kapsamda ergonomik mobilyalar ve tam otomatik kapılar kullanıldı. Mimar Hakan Kıranın tasarımıyla gerçekleştirilen Windowist Tower Metro çıkış yapısında ve parkında engelliler için İstanbulda ilk kez yapılan düzenlemenin aynısı Windowist Tower binasında da uygulandı. Bu düzenleme ile metro çıkışında ve Windowist Tower binasının girişinde engelliler için Türkiyede ilk kez özel bir lift sistemi kuruldu. Metroyu kullanan engelliler, bu lift sistemi ile diğer yolcularının çıkış yaptığı yerden, ister tekerlekli sandalye, ister ayakta tutunarak inip çıkabililiyor. Böylece Windowist Tower ulaşan engelli misafir ve müşteriler, yine özel bir lift sistemi ile binaya rahatça giriş yapabiliyor.

Anlaşmalı otellerden özel indirim imkanı sunulacak

WIndowIst Towerda 64 adet yönetici bölümü ayrı 5 ila 7 kişilik ofis, 23 adet 5 kişilik ofis,79 adet 2 ila 3 kişilik ofis, 16 adet tek kişilik ofis bulunuyor. Metro yapısından binaya direkt çıkış bulunan projeden Taksime 15 dakikada, Levente 5 dakika da ulaşım sağlanıyor. Proje bünyesinde Gezi İstanbul ve Hacı Salih de yer alırken işadamlarına anlaşmalı otellerde indirim alma imkanı da sunulacak.
Vatan/Nihal Yuvacan

http://windowist.com/tr/default.aspx

0216 318 84 71-72


Geri Dön