28 / 04 / 2024

Wone Lighting Pena mini spot ile aydınlatma çözümleri sunuyor!

Wone Lighting Pena mini spot ile aydınlatma çözümleri sunuyor!

Wone Lighting Pena mini spot ile aydınlatma çözümleri sunuyor. Aydınlatma sektöründe ki ürün gamı ve söz payı gittikçe artan Wone Lighting, farklı ürün yelpazesi ile de proje firmalarının vazgeçilmez markası haline geliyor.



Wone Lighting, 'Pena Mini Spot' ile aydınlatma projelerine farklı çözümler sunuyor. Aydınlatma sektöründe ki ürün gamı ve söz payı gittikçe artan Wone Lighting, farklı ürün yelpazesi ile de proje firmalarının vazgeçilmez markası haline geliyor. Wone Lighting kalitesinin yansıması olan Pena Mini Spot farklı duruşu ile aydınlatmada değişiklik arayanların ısrarlı tercihi oluyor.

Çevre dostu teknoloji ürünleri ile aydınlatma sektöründe ürün gamını genişleten Wone Lighting, yönlendirilebilen kasa tasarımı, 30.000 saate varan uzun kullanım ömrü ve 3000K/6500K farklı renk sıcaklıkları ile aydınlatma projelerine çözümler sunar. Halojen spotlara kıyasla 10 kata varan daha uzun kullanım ömrüne sahip Wone Lighting Pena Mini Spot ve 70 renksel geriverim ile hem tasarruflu hem de kaliteli aydınlatma sağlıyor.

Wone Lighting Pena Mini Spot  sahip olduğu birçok ürün özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Güçlü ışık akısı ve uzun ömrünün yanı sıra mekanik özellikleri ile de ön plana çıkan Wone Lighting Pena Mini Spot, 300 gr net ağırlığa sahip olup 40 dereceye varan çalışma sıcaklığıyla da oldukça verimli bir yapıya sahiptir. Teknik özelliklerine yanında Wone Lighting Pena Mini Spot  portatif boyutu ve şık tasarımıyla aydınlatma projeleri için kusursuz bir çözümdür.


Geri Dön