07 / 10 / 2024

www.gunaydinkonaklari.com yayında!

www.gunaydinkonaklari.com yayında!

Yaklaşık 7 bin  metrekare alan üzerine yüzde 70"i yeşil ve sosyal alan olacak şekilde planlanan 4 bloktaki 102 konuttan oluşan Günaydın Konakları'nın sitesi yayın hayatına başladı...




Tuzla ve Pendik"e eşit uzaklıkta altyapısı düzgün gelişen ve geleceği parlak bir bölgede,yeni bir hayatın doğumunu müjdeleyen yeni bir projenin temelleri atılıyor.

Yaklaşık 7000 m ² alan üzerine %70"i yeşil ve sosyal alan olacak şekilde planlanan 4 bloktaki 102 konuttan oluşan bu özel proje, ilk evini almak,hayalindeki yuvaya kavuşmak ya da karlı bir yatırım yapmak isteyenlerin tüm beklentilerine œGünaydın diyerek sıcak bir karşılık veriyor

Hak Yapı ¸seçkin konut projeleri üretmek için yola çıkmış ve kendisine misyon   olarak œinsanların içinde kendini mutlu ve huzurlu hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi' seçmiş bir inşaat şirketidir.

Hak Yapı"yı bazı benzerlerinden ayrılan temel özelliklerinden biri projelerinde inşaat ve malzeme kalitesi kadar çevresel ve sosyal unsurlara da son derece önem vermesi ve özenli yaklaşmasıdır.   Hak Yapı İnşaat ¸ kaliteye ve %100 müşteri memnuniyetine dayanan modern yönetim anlayışını benimsemiştir.   Bu anlayış ¸ kaliteyi sadece inşaatta değil ¸ satış ve hizmet süreçlerini de içine alan bütün kurumsal boyutlarda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

ÖZELLİKLER :

¢ Isı, Su ve Ses Yalıtım Sistemi

¢ Kapı ve Pencere Doğramalarında

¢ 1. Sınıf Malzemeler

¢ Isıcam

¢ 1. Sınıf Laminant Parke

¢ Özel Tasarım Mutfak ve Banyo Mobilyaları

¢ Açık ve Kapalı Otopark

¢ Asansör

¢ Hidrofor

¢ Sığınak

¢ Yangın Tesisatı

¢ Kapıcı Dairesi

¢ Su Deposu

¢ Uydu Sistemi

¢ Kameralı Güvenlik Sistemi

GÜNAYDIN EKSİKSİZ KONFOR !


Eğer önce fiyatını öğrenirseniz, sonrasında şaşırmayın! Evet fiyatı uygun, ancak GÜNAYDIN KONAKLARI"ndaki daireler lüks bir evden beklenen konfor özelliklerine fazlasıyla sahip. İşte o özelliklerden bazıları:

ÖZELLİKLER :

¢ Isı, Su ve Ses Yalıtım Sistemi

¢ Kapı ve Pencere Doğramalarında

¢ 1. Sınıf Malzemeler

¢ Isıcam

¢ 1. Sınıf Laminant Parke

¢ Özel Tasarım Mutfak ve Banyo Mobilyaları

¢ Açık ve Kapalı Otopark

¢ Asansör

¢ Hidrofor

¢ Sığınak

¢ Yangın Tesisatı

¢ Kapıcı Dairesi

¢ Su Deposu

¢ Uydu Sistemi

¢ Kameralı Güvenlik Sistemi

GÜNAYDIN KONAKLARI"nda œspor yapmak istiyorum ama diye başlayan bahaneler son buluyor. İçinde Fitness Center, çok amaçlı açık spor sahası ve havuzun bulunduğu GÜNAYDIN KONAKLARI, sakinlerine yılın her günü, günün her saati sporla iç içe yaşama imkanı sunuyor.


AYRICALIKLARINIZ :

¢ çocuk havuzu

¢ Kapanabilir fonksiyonlu yüzme havuzu

¢ Basketbol sahası

¢ Tenis kortu

¢ Fitness center (kapalı)

¢ çocuk oyun alanları (kapalı/açık)

¢ Yürüyüş alanları

¢ Voleybol sahası, çocuk parkı (açık)

¢ Bitkisel peysaj

¢ Açık/kapalı otopark

¢ 7/24 Güvenlik

¢ Seyir ve oturma alanları

¢ Bilardo

¢ Masa tenisi

¢ Kapalı alanda parti ve kutlama alanı

¢ Görüntülü diafon

¢ Uydu sistemi  

¢ Wireless

¢ Engelli alarmı

¢ Hizmet birimleri

 
GÜNAYDIN KONAKLARI"nda doğal ya da insani, her türlü riske karşı gerekli önlemler alınmış durumda. Zemin etüdü raporuna sahip ve deprem yönetmeliklerine uygun olması depreme karşı güvence sağlarken; 24 saat özel güvenlik, endişelerden uzak, ailece huzur içinde yaşama olanağı sunuyor.

Sabiha Gökçen Havaalanı"nın yanıbaşında, önemli yatırımların ve projelerin devam ettiği, altyapısı düzgün gelişen bir bölgede yer alan GÜNAYDIN KONAKLARI, sadece bugün güzel bir evde yaşamak isteyenler için değil, geleceğe yatırım yapmak isteyenler için de kaçırılmaz bir fırsat! GÜNAYDIN KONAKLARI, kalite ve uygun fiyat avantajlarıyla da kısa sürede yüksek prim yapma potansiyeli taşıyor.

0 216 444 1 620

http://gunaydinkonaklari.com/default.asp

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön