06 / 05 / 2024

Xiaomi Smartmi Cook Master Airfryer A101'de 3 Mart 2023 fiyat listesi…

Xiaomi Smartmi Cook Master Airfryer A101'de 3 Mart 2023 fiyat listesi…

Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L Airfryer Siyah A101'de ne kadar, kaç TL? Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L Airfryer özellikleri neler?



Birçok farklı kategoride ürünleri tüketicilere satışa sunan A101 market zincirleri bu kez de Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L Airfryer'ı satışa çıkardı.

Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L Airfryer özellikleri:

Cook Master Yağsız Fritöz güçlü bir konveksiyon fanı kullanarak diğer fırınlara göre daha hızlı pişirir, yemeğinizin yağ içeriğini %85'e kadar azaltarak yemeklerinizi daha sağlıklı pişirmenizi sağlar. Şeffaf camlı haznesi sayesinde sepeti açmadan istediğiniz zaman ön şeffaf cam ve dahili iç mekan ışığı sayesinde yemeklerin pişmesini kolaylıkla takip edebilirsiniz. 360 derece hızlı hava teknolojisi ile gelişmiş ısıtma teknolojisi, fırın düzeyinde akıllı sıcaklık kontrol sistemi, 360 derece hava sirkülasyonu ile donatılmış fritöz, yiyeceklerin ısıtılmasını sağlar ve yemeklerinizi istediğiniz kıvamda pişirir. Büyük kapasiteli sepeti ile daha fazla yemek pişirme imkanı sunan Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L Air fryer Sıcak Hava Sirkülasyonu, Yapışmaz Taban ve Yapışmaz sebzelik yuvasını kolaylıkla çıkartarak temizleyebilirsiniz. Yanma önleyici kulp güvenli ve rahat kullanımı, soğutma Delikleri ile daha uzun hizmet ömrü için benzersiz soğutma tasarımı, yanma önleyici kulp ve dağıtıcıda tabak ve sepet ayrı ayrı temizlenebilir.

Xiaomi Smartmi Cook Master Airfryer A101 de 3 Mart 2023 fiyat listesi…

Peki Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L Airfryer teknik özellikleri neler? Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L Airfryer A101'de ne kadar? Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L Airfryer diğer zincir marketlerinde ne kadar, kaç TL? işte 3 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön