01 / 05 / 2024

Xiaomi Vacumm-Mop Pro robot süpürgeye 1200 TL indirim! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Vacumm-Mop Pro robot süpürgeye 1200 TL indirim! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Xiaomi'nin en beğenilen robot süpürgelerinden biri olan Xiaomi Vacumm-Mop Pro'ya 1200 TL indirim yaptı! Peki, Xiaomi Vacumm-Mop Pro fiyatları ne kadar? İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...



Xiaomi, son dönemde robot süpürgeleri gündemden düşmüyor. Evde herkese büyük bir kolaylık sağlayan robot süpürgelere ilgi son zamanlarda katlanarak artıyor. Xiaomi'de en beğenilen robot süpürgelerinden biri olan Xiaomi Vacumm-Mop Pro'ya bin 200 lira indirim yaptı! Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken robot süpürgenizi Xiaomi'den satın almak.

Mi Vacuum-Mop Pro, navigasyon sistemi ile ve dinamik görselleştirme sistemi sayesinde hızlıca etrafında bulunan mobilyaları algılar. Xiaomi Mi Vacuum-Mop Pro, gelişmiş silme için eklenen 3 vitesli su çıkışına sahip. Mi Vacuum-Mop Pro farklı mevsimlerdeki nem düzeylerine ve farklı yüzey malzemelerine uyum sağlayabilir.

Xiaomi Mi Vacuum-Mop robot süpürgeye 500 TL indirim yaptı! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi Vacuum-Mop Pro, ultra güçlü 2500 Pa'lık emiş gücüne ek olarak 4 adet dişli emiş modu ayarına sahip. Güçlü, fırçasız Japon motoruyla tahrik edilen güçlü ve kesintisiz emiş sayesinde, akıllı süpürgenizi açtığınız anda her tür yüzey açıklığında bulunan toz parçacıkları ve kirler anında temizleyebilir. 

Xiaomi Mi Vacuum-Mop Pro, gücü düşük olduğu zaman şarjını doldurmak için otomatik olarak geri döner. Pili yüzde 80 dolduğunda temizliğe devam etmek için temizliği bıraktığı konuma geri dönüp temizliğe kaldığı yerden tüm hızı ile devam eder.

Peki, Xiaomi Vacumm-Mop Pro fiyatları ne kadar? İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön