01 / 05 / 2024

Xiaomi’den iki sevilen cihaza MIUI 14 sürprizi!

Xiaomi’den iki sevilen cihaza MIUI 14 sürprizi!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, 2020 yılında piyasaya sürdüğü popüler cihazları Mi 10 ve Mi 10 Pro için Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesi ile kullanıcılarına sürpriz yaptı. Peki, güncellenen arayüz ne gibi yenilikler sunuyor?



Arayüz, karanlık mod seçeneğini içerecek şekilde yenilendi. Bu sayede kullanıcılar, manuel olarak ayarlamadan açık ve koyu temalar arasında kolayca geçiş yapabiliyor. Xiaomi, güvenliği sağlamak için de yeni gizlilik katmanları ekledi.

MIUI 14 ile birlikte yeni bir özellik olan "süper simgeler" kullanıcılara sunuluyor. Bu özellik, farklı semboller ekleyebileceğiniz ana ekrana erişmenizi sağlıyor ve daha canlı bir tema oluşturmanıza imkan tanıyor.

Xiaomi'den iki model için daha MIUI 14 güncellemesi!Xiaomi, ana ekranda hareket eden animasyonlu duvar kağıtları gibi bazı eğlenceli özellikler de geliştirdi. Bunlar, görüntülenen içeriğe göre otomatik olarak hareket edebiliyor.

Sonuç olarak, MIUI 14 güncellemesi ile Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro kullanıcılarına daha modern bir arayüz ve birçok yeni özellik sunuluyor.


Geri Dön