01 / 10 / 2024

Y v e Y GYO genel kurula gidiyor!

Y v e Y GYO genel kurula gidiyor!

Y v e Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul toplantısı yapılması için yönetim kurulu kararı aldı. 30 Aralık 2010 tarihinde yapılacak olan toplantının Kadıköy'deki Şaşmaz Plaza'da gerçekleştirileceği duyuruldu




Y v e Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul toplantısı yapılması için yönetim kurulu kararı aldı. 30 Aralık 2010 tarihinde yapılacak olan toplantının Kadıköy'deki Şaşmaz Plaza'da gerçekleştirileceği duyuruldu.

GENEL KURUL GÜNDEMİ:
25.12.2010 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantımızda;
İmtiyazlı hisse senedi sahipleri Olağanüstü Genel Kurul toplantısının 30.12.2010  Perşembe günü,  Şaşmaz Plaza Kat: 12/25, Kozyatağı, Kadıköy/İstanbul adresindeki şirket merkezimizde, saat 16.00'da  aşağıdaki gündem maddelerini  görüşmek üzere toplanmasına karar verilmiştir.

"A" Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri Toplantı Gündemi:
1. Açılış ve Divan teşekkülü,
2. Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Divana yetki verilmesi,
3. 30.12.2010 tarih ve saat 15.30'daki Olağanüstü Genel Kurul toplantısında görüşülecek olan Şirketimizin Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş.ile TTK'nun 451. ve Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18-20. maddeleri ve SPK'nın Seri 1No:31 sayılı Tebliği uyarınca devralmak suretiyle birleşmesinin; birleşme hesabında esas alınan 30.06.2010 tarihli mali tabloların ve Birleşme Sözleşmesi ve eklerinin onaylanması hakkında alınan karar ile Birleşme nedeniyle Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 24.151.319,01TL'den  235.115.706,01 TL'ye artırılması ve bu nedenle Ana Sözleşmemizin "Sermaye ve Hisse Senetleri" başlıklı 6. maddesinin tadili hakkında alınan kararın tasdike sunulması,  
Dilekler ve kapanış.                  

VEKALETNAME
Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na,

Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 30.12.2010 Perşembe günü saat 15.30'da Şaşmaz  Plaza, Kat.12/25, Kozyatağı, Kadıköy/İstanbul adresinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda,aşağıda belirttiğimiz görüşler doğrultusunda beni temsile,oy vermeye,teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya yetkili olmak üzere ........ .......  vekil tayin ediyorum.

TEMSİL YETKİSİNİN KAPSAMI
Vekil  tüm Gündem Maddeleri için kendi görüşü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.
Vekil aşağıdaki talimatlar doğrultusunda Gündem Maddeleri için oy kullanmaya yetkilidir.
Talimatlar : (Özel talimatlar yazılır.)
Vekil şirket yönetiminin önerileri doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.
Toplantıda ortaya çıkabilecek diğer konularda vekil aşağıdaki talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.(Talimat yoksa, vekil oyunu serbestçe kullanır.)
Talimatlar : (Özel talimatlar yazılır.)

ORTAĞIN SAHİP OLDUĞU HİSSE SENEDİNİN
Tertip ve Serisi,
Numarası,
Adet-Nominal Değeri,
Oyda İmtiyazı Olup Olmadığı,
Hamiline-Nama Yazılı Olduğu.

ORTAĞIN ADI - SOYADI veya ÜNVANI
           İmzası           Adresi                                       NOT :  (A)  bölümünde, (a), (b)  veya (c) olarak belirtilen şıklardan birisi seçilir. (b) ve (d) şıkkı için açıklama yapılır. 

Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön