28 / 04 / 2024

Ya Sonra filminin galası Varlıbaş Atapark AVM 'de yapılacak!

Ya Sonra filminin galası Varlıbaş Atapark AVM 'de yapılacak!

Özcan Deniz, Deniz çakır ve Barış Falay'ın başrolü paylaştığı “Ya Sonra ”' filminin Trabzon galası, 3 Mart Perşembe günü akşam saat 20.00 'de Varlıbaş Atapark AVM Trabzon 'da, Avşar sinemaları işbirliği ile gerçekleştirilecek  



Özcan Deniz, Deniz çakır ve Barış Falay'ın başrolü paylaştığı “Ya Sonra ”' filminin Trabzon galası, 3 Mart Perşembe günü akşam saat 20.00 'de Varlıbaş Atapark AVM Trabzon 'da, Avşar sinemaları işbirliği ile gerçekleştirilecek. Gala, Varlıbaş Atapark AVM 'de, saat 20.00 itibariyle düzenlenecek kokteyl ile başlayacak, ardından film gösterime girecek. Galaya, filmin oyuncuları; Özcan Deniz, Deniz çakır, Barış Falay, Naz Elmas ve Janset Pacal katılacak.

Sinema filmiyle ilk kez yönetmen koltuğuna oturan ünlü sanatçı Özcan Deniz, kendi yazdığı ve yönettiği “Ya Sonra ” adlı sinema filminin Anadolu turu, Gaziantep'ten sonra Trabzon ile devam ediyor. “Ya Sonra ” filminin galasına, Trabzon 'un mülki ve idari erkanının yanı sıra,   Varlıbaş Ailesi ve AVM yönetimi katılacak.

Varlıbaş Atapark AVM 'de, 3D sistemiyle sinema keyfi …
2.989 m2 alan üzerine kurulu Avşar sineması, 10 sinema solunu ve 1.000 kişilik kapasitesiyle Varlıbaş Atapark AVM 'yi ziyaret eden sinemaseverlere, gösterimdeki en son filmleri eşsiz bir atmosferde izleme keyfi yaşatıyor. Trabzon Tekel binası tarihi yapısının, modern mimariyle birleştiği Varlıbaş Atapark AVM 'de, bölgenin ilk ve tek 3D boyutlu sinema sistemi bulunuyor. Dijital sistemlerle donatılmış 3D sinema salonunda filmler, seçkin bir ortamda izlenebiliyor. Sinemaseverler filmleri, üç boyutlu gözlüklerle izleyebiliyor; rüzgar, kar, sis, duman gibi film efektlerini de gerçekmiş gibi hissedebiliyor.

Karadeniz 'in yeni eğlence merkezi Varlıbaş Atapark AVM olacak
90 bin metrekarelik kapalı alanda kurulan ve 22.500 m2 ticari alana sahip Varlıbaş Atapark AVM, bölge ekonomisine, kültürüne ve ticaretine değer katıyor. 762 m2 alan üzerinde kurulu içersinde 5 D simülasyon aracı yer alan Magic Word Eğlence Merkezi ise Trabzon ve bölge halkına eğlence merkezi armağan ediyor.

72 mağazası, 1000 sandalye kapasiteli food court alanında 13 kafe ve restoranın yanı sıra; sineması, 2.170 m2 market alanı, 762 m2 elektronik market ve pek çok markası ile Varlıbaş Atapark AVM, Karadeniz bölgesinde yaşayanlara, çağdaş ve modern bir yaşam merkezi sunuyor.  

 


Geri Dön