03 / 05 / 2024

Yakıt cimrisi ve tam bir aile otomobili... Citroen C-Elysee'nin 2023 model Nisan ayı fiyatları açıklandı! 

Yakıt cimrisi ve tam bir aile otomobili... Citroen C-Elysee'nin 2023 model Nisan ayı fiyatları açıklandı! 

Adeta bir yakıt cimrisi olan ve tam bir aile aracı özelliklerine sahip Citroen C-Elysee'nin 2023 model Nisan fiyatları açıklandı. İşte Citroen C-Elysee'nin 5 Mart 2023 fiyat listesi...



Citroen C-Elysee yakıt cimrisi olması nedeniyle tercih sebebi oluyor. Sadece kişisel kullanımlar için değil şirketlerde pek çok alanda yakıt tüketiminden tasarruf etmek için C-Elysee'den faydalanıyor. Yakıt fiyatlarının geçtiğimiz 1.5 yıl içinde ciddi artış görmesi kişileri bu anlamda önlemler almaya zorluyor. 

Citroen C-Elysee sedan bir otomobil olması sebebiyle kalabalık ailelerin de tercih nedeni oluyor. 
 

Tasarımı 11 yıldır değişmedi!

Citroen C-Elysee, Türkiye’ye ilk olarak 2012 yılında satışa çıktı. Türkiye'deki 11 yıllık serüveninde, tasarımı hiçbir zaman değişmedi. Tabii ki, otomobile ufak dokunuşlar yapıldı ama tam 11 yıl boyunca aynı kasa ile Türkiye'de satılmaya devam etti.

Yakıt cimrisi ve tam bir aile otomobili... Citroen C-Elysee nin 2023 model Nisan ayı fiyatları açıklandı! 

Aydınlatma sistemi yenilendi!

Örneğin Citroen C-Elysee'nin aydınlatma sistemi baştan aşağıya yenilendi. 3D etkili yeni farlar, Citroen yelpazesinin tüm modelleriyle uyumlu bir aydınlatma sunarak otomobilin arkasına modernlik kazandırdı. 

Dokunmatik tablet

Yeni C-Elysee, 7 inç dokunmatik tablet sayesinde tüm ses sistemi ve navigasyon kumandalarını sürücünün elinin altında bir araya topluyor. 

Blue HDi dizel motor

Yeni Citroen C-Elysee'de performanslı ve tutumlu bir motor yelpazesi kullanılıyor. Dizel olarak C-Elysee'de BlueHDi 100 (düz vites) motor seçenekleri bulunuyor. 

Peki,  2023 model Citroen C-Elysee'nin güncel fiyatı kaç TL? İşte Citroen C-Elysee'nin 5 Nisan 2023 fiyat listesi...
 

 


Geri Dön