28 / 04 / 2024

Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Batımahal

Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece kapsamında yer alan villalar 647 metrekare, 556 metrekare ve de 526 metrekare olarak tasarlandı. Projede teslimler 1.5 yıl sonra başlayacak



Yalçınlar Group tarafından yükselen Batı Mahal projesi Büyükçekmece'de yer alıyor.  Yalçınlar Group  Batı Mahal Büyükçekmece kapsamında 150 villa bulunuyor. 


Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece projesi Pelican Hill'in dördüncü etabı olarak yükseliyor. 


Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece satılık villa seçenekleri: 

Ilara villa seçeneği 647 metrekare,

Jasmine villa seçeneği 556 metrekare, 

Katie villa seçeneği 526 metrekare tasarlandı. 


Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece fiyatları henüz belirlenmedi. Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılacak.


Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece! 


Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece teslimleri ilk etap için 1.5 yıl sonra olarak belirlendi. Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece kapsamında sosyal alan 8 bin metrekareye ayrıldı. 


Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece kapsamında Türk hamamı, sauna, açık / kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, spor alanları, restoran, masaj odaları bulunuyor. 


Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece adres bilgisi : Büyükçekmece Göl Mevkii, M.Yeşilgül Cad. Pelican Hill Batı Mahal Malikaneleri 34500 Büyükçekmece - İSTANBUL


Yalçınlar Group Batı Mahal Büyükçekmece iletişim bilgileri 

Tel: 0212 886 19 00

Web: www.batimahal.com


projeye sor



Geri Dön