27 / 04 / 2024

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.



Garnier’nin yeni ürünü için kameralara poz veren Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti.  Peki Garnier Siyah Serum kaç liradan satılıyor? İşte detaylar..

Star TV'de Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını isimli dizide canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en çok konuşulan oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu'nun markalar da peşinde. Popüler ismi reklamlarında oynatmak isteyen marka temsilcileri, Saraçoğlu'na reklam yüzleri olması için tekliflerde bulunuyor.

Gelen teklifleri değerlendiren Afra Saraçoğlu ilk olarak Garnier'la anlaştı.  Güzel oyuncu, Garnier'ın siyah serumunun tanıtım filminde rol aldı. Güzel cildi ve sempatik tavırlarıyla beğeni toplayan 'Yalı Çapkını'nın Seyhan'ı, Garnier ile iş birliği yapmaktan dolayı oldukça memnun kaldığını söyledi.

Reklam filmi çekiminde Garnier Siyah Serum ile kameralar karşısına geçen oyuncu Saraçoğlu, pürüzsüz cildi ile beğeni topladı. Cilt bakım rutininde AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un kısa sürede vazgeçemediği cilt bakım ürünleri arasına girdiğini söyleyen güzel yıldız, doğru cilt bakımıyla daha kusursuz görünen bir cilde sahip olduğunu belirtti.

Yalı Çapkını nın Seyran ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra nın serumunun fiyatı...

Afra’nın Serumu

Afra’nın Serumu kömür içeren formülü ile ciltteki yağı hızla emerek yüzdeki parlama sorununu giderir. Ciltteki yağı dengeler ve gözenek görünümüne azalmaya neden olur.

Afra’nın Garnier serumu, gözenek görünümünü azaltmak, siyah noktalarla etkili bir şekilde mücadele etmek ve cildinin daha mat görünmesini sağlamak isteyenler tarafından tercih edilebilir. Garnier Saf & Temiz Aha + Bha Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum eşit görünüme sahip olmayan cildi temizlerken cilt kusurlarının görünmemesine yardımcı olur. 

Peki Garnier Siyah Serum'un fiyatı ne kadar?  İşte Garnier Siyah Serum 7 Nisan 2023 fiyat listesi...
 

 


Geri Dön