02 / 05 / 2024

Yamen Uzun kimdir?

Yamen Uzun kimdir?

Yamen Uzun Finans ve Yönetim Danışmanlığı şirketinin kurucu ve Yöneticisi olan Yamen Uzun aynı zamanda İnfitine Tasarım'ın kurucu ortağıdır. Peki, Yamen Uzun başka hangi işlere imza attı? İşte Yamen Uzun...



Yamen Uzun kimdir?

Yamen Uzun, 1954 yılı Ordu doğumlu olan Uzun, İktisat Fakültesi mezunu evli ve iki çocuk babasıdır. Yamen Uzun, bankacılık, finans, uluslararası finans ve yatırım projeleri konularındaki birikimiyle İş Bankası’nda 33 yıl süreyle görev yaparak üst düzey yöneticilikten emeklidir. 


Bankacılık sektöründeki çalışma süreci içinde ŞİŞE CAM GRUBU şirketlerinde uzun yıllar yönetim kurulu üyeliği, İş Bankası Emekli Sandığı yönetim kurulu üyeliği, Banka Sigorta İşçileri Sendikası BASİSEN Genel Merkez yöneticiliği ve çeşitli sivil toplum örgütü ve kooperatiflerde kuruculuk ve yöneticilik yapan Yamen Uzun iyi derecede İngilizce bilmektedir. Uzun, emeklilik sonrası Üsküdar Belediyesi Meclis üyeliği de yapmış ve son dönem Milletvekili aday adayı olmuştur.


3 Kasım 2013 tarihinde yapılan Fenerbahçe Başkanlık seçiminde FENERBAHÇE Başkan Adayı da olan Uzun halen muhtelif firmalara finans ve yönetim danışmanlığı yapmakta olup ayrıca yine aile şirketi olan İNFİNİTE ENDÜSTRİ TASARIMI ve İNŞAAT SANAYİ TİC LTD ŞTİ 'de aktif iş hayatına devam etmektedir.


İnfinite Tasarım..

İş ve yaşam alanlarına yönelik, pratik, modern,estetik gibi unsurları göz önünde bulundurarak müşteri ihtiyaçlarına göre konsept aşamasından, uygulama kısmına kadar, tasarımcı ve mimar ekibimiz ile hizmet veriyor. Kendi tecrübe ve bilgileri ile müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde harmanlayarak sonuca ulaşıyor. Genel olarak uygulama alanları; ev, cafe, bar, restaurant, showroom, mağza, ofis vb.


Burhaniye Mah. Dostluk Sok. no:19/3

Üsküdar/İSTANBUL


Telefon: 0216 422 80 12-13

Faks: 0216 422 80 13


E-mail: [email protected]

Web: www.infinitetasarim.com 





Geri Dön