01 / 05 / 2024

Bahar Uzun kimdir?

Bahar Uzun kimdir?

Double Park Residence Satış ve Pazarlama Müdürü Bahar Uzun kimdir? Bahar Uzun ne zamandan beri Double Park Residence Satış ve Pazarlama Müdürlüğü yapıyor? İşte Bahar Uzun'un biyografisi...



Bahar Uzun kimdir?

Bahar Uzun, 1980 yılı İstanbul doğumlu. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü bitirdi. Bahar Uzun bugün, Double Park Residence Satış ve Pazarlama Müdürü.


2010 yılında ise Beykent Üniversitesi İşletme Fakültesinin İnsan Kaynakları bölümünde yüksek Lisans öğrenimimi tamamladı. 2011 yılında EC Malta’da İngilizce eğitimini tamamladı.


2005-2011 yıllarında Gül & Keleşoğlu Group Flyinn AVM’de Halkla İlişkiler ve Pazarlama Müdürlüğü görevinde bulundu. 


Merkezdeki mağazaların kiralanması, tanıtım ve reklam faaliyetlerini sürdürürken; 2006 yılında da Flylife Dergisi’ni hayata geçirerek 2011 yılına kadar derginin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı.


Bahar Uzun, Mart 2012’den itibaren Nanda Yapı & Keleşoğlu Ortaklığı projesi olan Double Park Residence’de Satış ve Pazarlama Müdürlüğü yapıyor. Uzun, Double Park’ın proje aşamasından itibaren tüm sürecine dâhil olup, satış ve pazarlama organizasyonunu üstlenmiştir. 


Nanda Yapı

Petrol ürünleri sektöründeki öncü yapısını ve deneyimlerini inşaat sektörüne aktaran NANDA PETROL A.Ş., 2011 yılında NANDA YAPI ile inşaat sektörüne adım attı. Tecrübeli ekibi, kurumsal ve güçlü sermaye yapısı ile dikkat çeken firma, "KALİTE ÖNCELİKTİR" ilkesi ile ayrıcalıklı konut ve inşaat projelerine başladı.


2012 yılında yükselmeye başlayan Nanda Yapı`nın ilk projesi DOUBLE PARK RESIDENCE, İstanbul`da kısa sürede seçkin mimari projelerden biri oldu. Yeni projeler üzerinde çalışmakta olan firma, inşaat sektörünün önde gelen şirketleriyle de işbirlikleri yapmaktadır.




Bahar Uzun: Konut projelerinde sosyal tesisler pratik olmalı!



Geri Dön