01 / 05 / 2024

Yangın fuarı IFSEC İstanbul'un açılışı Muammer Güler tarafından yapılacak!

Yangın fuarı IFSEC İstanbul'un açılışı Muammer Güler tarafından yapılacak!

Dünyanın en prestijli Güvenlik ve Yangın Fuar & Konferansı IFSEC Istanbul, İçişleri Bakanı Sayın Muammer GÜLER tarafından 30 Eylül 2013 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek törenle açılacak...



Dünyanın lider fuar ve etkinlik organizasyonu şirketi UBM tarafından organize edilen uluslararası arenadaki en prestijli  Güvenlik ve Yangın Fuar & Konferansı IFSEC Istanbul, İçişleri Bakanı Sayın Muammer GÜLER tarafından 30 Eylül 2013 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek törenle açılacak. IFSEC Istanbul Konferansı’nın “GÜVENLİK ENDÜSTRİSİNDE 2023’E DOĞRU” vizyonu ile açılışı gerçekleştirilecek olan IFSEC Istanbul, 30 Eylül - 2 Ekim tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda sektörün önde gelen uluslararası ve yerel katılımcılarını ağırlayacak.


Özel Güvenlik Federasyonu, GÜSOD, GESİDER, ASIS, UKTI, BSIA COESS ve Uluslararası Özel Dedektif Dernekleri Federasyonu gibi sektörün önde gelen birçok saygın yerli ve yabancı sivil toplum örgütü ve kamu kuruluşu tarafından desteklenen IFSEC Istanbul, bölgenin gelişmekte olan güvenlik & yangın endüstrisini bir adım öteye taşıma misyonu taşıyor.

Sektör gereksinimlerini  dikkate alarak Türkiye, Güneydoğu Avrupa ve Orta Asya’daki güvenlik endüstrisinin geleceğini şekillendirmeye yardımcı olan kilit isimleri ve güvenlik profesyonellerini bir araya getirecek İLK ve TEK konferans olma özelliği de taşıyan IFSEC Istanbul, kamu ve özel sektörün üst düzey ziyaretçilerine ev sahipliği yaparak yeni bağlantılar kurma ve sektörde en çok ilgi duyulan tartışmalara dahil olma imkanı sunacak. IFSEC Istanbul’un sektör temsilcilerine endüstrinin mevcut ve gelecek gereksinimleri konusunda fikir vermesi,  dünyadaki örnek olay incelemelerinden pratik çözümler sunması ve sektör temsilcilerinin endüstrinin bölgedeki gelişimine nasıl katkıda bulunabilecekleri konusunda görüş alışverişlerinde bulunmalarına ortam hazırlaması, IFSEC Istanbul’un sağlayacağı birçok ayrıcalık arasında yer alıyor.


GÜVENLİK ENDÜSTRİSİNDE 2023 VİZYONU

IFSEC Istanbul’un açılışını gerçekleştirecek olan İçişleri Bakanı Muammer GÜLER, açılış töreninde, bölgedeki güvenlik endüstrisinin önemine değinerek sektör temsilcilerine hitap edecek. Açılış töreninin bir parçası olarak düzenlenecek protokol turu sırasınca da IFSEC Istanbul Fuar katılımcılarına, üst düzey kamu ve özel sektör temsilcilerine ürün ve hizmetlerini tanıtma fırsatı sunulacak.


Avrasya’nın merkezinde düzenlenen IFSEC Istanbul, ziyaretçilere güvenliğe dair zorlukların hem küresel hem de yerel ölçekte nasıl ele alındığı konusunda bilgi ve uzmanlık kazandıracak bir öğrenme platformu sunacak. IFSEC Istanbul’un ilk günkü programında, sektörün durumu ve geleceğine ilişkin hitaba ek olarak, ulaşım güvenliği, belediyeler ve büyük ölçekli uygulamalar için güvenlik, nakit para transferi ve güvenlikte personelin rolü ile birlikte güvenlik profesyonellerinin eğitimi konuları yer alacak.


SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN KONUŞMACILARI IFSEC ISTANBUL’DA

Yangın ve Güvenlik alanındaki konu ve konuşmacıları ile de adından söz ettirecek olan IFSEC Istanbul, bölgenin en etkin liderlerini IFSEC Istanbul çatısı altında bir araya getirecek. IFSEC Istanbul konuşmacıları arasında yer alan Marc Pissens (Avrupa Güvenlik Hizmetleri Konfederasyonu Başkanı) Hilde De Clerck (Avrupa Güvenlik Hizmetleri Konfederasyonu Genel Sekreteri) ve Tony Imossi (Uluslararası Özel Dedektifler Derneği Genel Sekreteri, Solicitors Hukuk Hizmetleri Kurucusu ve İngiliz Dedektif Birliği Üyesi) güvenlik endüstrisinin en ilgi çekici ve güncel konularındaki tartışmaları yürütecekler.


IFSEC Istanbul’da sektörle bir araya gelecek diğer bir isim ise Londra 2012 Olimpiyatları Güvenlik Başkanı Andrew Amery olacak. Amery, Londra 2012 Olimpiyatları’nın arkasındaki güvenlik stratejisinin içyüzünü anlatmak üzere IFSEC Istanbul’da olacak. Tüm olasılıkların planlandığından emin olmak için kullanılan stratejik yaklaşımın detaylarını anlatacak olan Amery’nin seminerinde, olimpiyatların hazırlanması sırasında karşılaşılan bazı hayati konulara da değinecek. Andrew Amery, IFSEC Istanbul ile ilgili olarak “Londra 2012, Birleşik Krallığın karşılaştığı en büyük güvenlik zorluklarından birisi oldu. IFSEC Istanbul, etkin bir güvenlik stratejisini neyin oluşturduğunu tartışmak ve bu deneyimden öğrendiklerimizi sunmak için mükemmel platform sunmaktadır.” dedi.


IFSEC Istanbul Genel Müdürü Kerim Alain Bertrand, IFSEC Istanbul Konferansı kapsamında gerçekleştirilecek seminerle ilgili olarak  “Seminer oturumlarını endüstrinin farklı unsurlarını kapsayan geniş bir yelpazede, güvenlik yöneticileri ve profesyonellerinin her birine ayrı ayrı katılabilecekleri ve üzerinde düşündüren modüller serisine böldük. Katılımcılara, üst düzey sektör profesyonellerinin endüstrinin gidişatına dair değerli görüşlerini sunacakları, bilgi ve birikimlerini paylaşacakları ve panel tartışmaları ile sonlandırılacak her modülü sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.



Geri Dön