03 / 05 / 2024

Yapı-e, 27 Nisan'da Yapı Fuarı'nda olacak!

Yapı-e, 27 Nisan'da Yapı Fuarı'nda olacak!

Yalıtım sektöründe fark yaratan izoBOZZ ile fark yaratan Yapı-e , 27 Nisan - 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi 'nde bu yıl 34. 'sü düzenlenecek olan Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2011 'de yerini alacak...



Doğal teknolojisi ve çözüm odaklı üretim standartları ile yalıtım sektöründe fark yaratan izoBOZZ ile fark yaratan Yapı-e , 27 Nisan - 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi 'nde bu yıl 34. 'sü düzenlenecek olan Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2011 'de yerini alacak. Yapı-e, yalıtım sektöründe birçok özelliği içinde barındıran ürünü ile ziyaretçileri ve sektörü yakından takip eden tüm firmaları bilgilendirecek.


Fuarlara katılımını son yıllarda arttıran firma yetkilisi Yapı-e Yön. Krl Bşk Erhan Albayrak , bu tür fuarların Pazar takibi ve innovasyon çalışmalarının sonucunun alınması için çok önemli olduğunu belirterek, birbirinden farklı ürünler le katılacakları fuarda yoğun ilgi beklediklerini ifade etti.

Delmeden uygulama özelliği ve yüksek dayanımı sayesinden ısı,ses,deprem direnci ve nem önleme özelliği olan ürün aynı zamanda bina ömrü kadar ürün garantisi vererek ürünün sağlamlığını pekiştiriyor.Yapı-e nin fuarda sergileyeceği farklı projelerde uygulanabilir mevsimsel özelliklere göre üretimi yapılmış ürünlerini yakından görebilir ve ürünle hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.


Yapı-e ve izoBOZZ hakkında bilgi almak isteyenleri 5. holde yer alan 5333 no 'lu standına davet ediyor. İzoBOZZ ve yapı-e hakkında ayrıntılı bilgi için   0 212 853 86 06 numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

www.yapi-e.com


Geri Dön