İmar

Yapı kayıt mağdurları evsiz kalma riskiyle karşı karşıya!

Gazeteci, Yazar, Gayrimenkul Uzmanı Ozan Öztürk, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yapı kayıt mağdurlarının evsiz kalma riskiyle karşı karşıya kaldığını belirterek, mağduriyetlerin giderilmesi için en kısa sürede çalışma yapılması gerektiğini kaydetti.

2014'te hayata geçirilen Büyükşehir Yasası’yla büyükşehirlerdeki köylere, mahalle statüsü tanındı. Bu statünün verilmesinden sonra köyler de şehir merkezi ya da ilçe merkezleriyle aynı imar mevzuatına tabi oldu. 

Köylerin mahalle statüsü kapsamına alınmasının ardından imar mağduriyetleri yaşandı. Yaşanan bu durumdan mağdur olan vatandaşlar yaşadıkları mağduriyetleri sosyal medya üzerinden sık sık dile getirirken, 

Gazeteci, Yazar, Gayrimenkul Uzmanı Ozan Öztürk'ten de yaşanan mağduriyetle ilgili bir paylaşım geldi. 

Ozan Öztürk, resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/ozanozturk_tr üzerinden yaptığı paylaşımda yapı kayıt mağdurlarının evsiz kalma riskiyle karşı karşıya zor günler geçirdiklerini belirterek, "Mağduriyetlerin giderilmesi için en kısa sürede çalışma yapılması gerekir" dedi.

Ozan Öztürk'ün paylaşımı şu şekilde:

Yapı kayıt mağdurları evsiz kalma riskiyle karşı karşıya zor günler geçiriyorlar!

Mağduriyetlerin giderilmesi için en kısa sürede çalışma yapılması gerekir!

Yapı kayıt/ imar barışı/Meteorolojik Uyarı / Kadir Mısıroğlu /Ediz Hun / Ece Seçkin / Ali Erbaş / Fatih Altaylı #sigara #cumartesi

Ozan Öztürk'ün paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

 

ATEM Başkanı Akçam evini satanlara seslendi! Pişman olacaksınız!

Temmuz 2024 emekli zammı netleşiyor! İşte kalem kalem emekli maaşı hesaplama!

Mağdur ev sahiplerinin tepkisi dinmiyor: 400 metrekarelik evde 2.600 TL'ye oturan zengin kiracıma ben bakıyorum!