03 / 05 / 2024

Yapı Kredi, 320 bin ağacı kesilmekten kurtardı!

Yapı Kredi, 320 bin ağacı kesilmekten kurtardı!

çevre konusundaki sosyal sorumluluk anlayışını iş süreçlerine entegre eden Yapı Kredi son üç yılda yaklaşık 320 bin ağacı kesilmekten kurtardı



çevre konusundaki sosyal sorumluluk anlayışını iş süreçlerine entegre eden Yapı Kredi son üç yılda yaklaşık 320 bin ağacı kesilmekten kurtardı.   Yapı Kredi, elektronik hesap özeti talimatları alarak, özel günlerde takvim ajanda gibi kağıt bazlı hediye üretimi yapmayarak ve gerçekleştirdiği diğer kağıt tasarrufu çalışmaları ile bu rakama ulaştı. Bu çalışmaların yanı sıra 2010 yılı içinde gerçekleştirilen yazıcı sistemi yatırımıyla genel müdürlük binalarında yıllık 2,4 milyon sayfa kağıdın tüketilmesi önlenmiş oldu.

Yapı Kredi, doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımına yönelik çalışmalarla birlikte gerçekleştirdiği fidan dikimleriyle de Türkiye çapında toplam 256 bin ağaçlık ormanlar oluşturdu. Banka, bireysel ve KOBİ müşterileri için hazırladığı çınar Mortgage, çam, Meşe, Sedir, Ardıç paketlerini alan müşterileri adına TEMA Vakfı aracılığıyla birer fidan dikti.

www.yapikredi.com.tr


Geri Dön