25 / 07 / 2024

Yapı Kredi az önce açıkladı! Worldcard müşterilerine sürpriz para yatacak!

Yapı Kredi az önce açıkladı! Worldcard müşterilerine sürpriz para yatacak!

Yapı Kredi Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerini sevindirdi. Yapı Kredi, yeni düzenlediği kampanyayı müşterileriyle paylaşarak kampanya kapsamında hesaplara 300 TL yatacağını açıkladı.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya 6 Haziran 2023 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

  • World Mobil uygulamasına özel Eataly Market’ten bir kerede gerçekleştirilecek 500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, 3 farklı günde yapılacak işlemlere toplam 300 TL World Puan hediye edilecektir. Söz konusu kampanyadan Worldpuan kazanılması için World Mobil uygulaması üzerinden mutlaka katılım sağlanması gerekmektedir.

  • Kampanya Eataly Market’ten gerçekleştirilecek alışverişler için geçerlidir. Eataly Restoran işlemlerinden puan kazanımı olmayacaktır.

  • İlgili ampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve banka kartları dahil olacaktır. Business kartlar, ön ödemeli kartlar ve World Eko kartlar kampanya kapsamında yer almayacaktır.

 Yapı Kredi az önce açıkladı! Worldcard müşterilerine sürpriz para yatacak!

  • Sanal kartla gerçekleştirilen işlemler kampanyaya dahildir. Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanya kapsamında yer almayacaktır.

  • Her müşteri kampanyadan sadece 1 kere faydalanabilecektir.

  • Kampanya kart temelli değil müşteri temellidir. Ek kartlar ile gerçekleştirilecek işlemlerden kampanyaya dahil olup, puan yüklemeleri asıl karta yapılmaktadır.

  • Kampanya müşteri bazında geçerli olacaktır. Bir kişi söz konusu kampanyadan en fazla 300 TL Worldpuan kazanabilir.

  • Kampanyaya katılım sağlanması halinde kampanya kapsamında kazanılan puanlar 7 Temmuz 2023 tarihinde kredi kartlarına aktarılacaktır. Puanların son kullanım tarihi 7 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan puanlar 8 Ağustos 2023 tarihinde hesaplardan geri alınacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Garanti’den hazirana özel büyük jest! Bu para sadece Garanti müşterilerine yatacak!

A101’de kek kalıbı 270 TL’ye, 3 musluklu su sebili 2.200 TL’ye, ankastre set 7600’ye düştü!

ŞOK’ta gıda ürünlerinde büyük indirim başladı! Pilavlık bulgur 14 TL, pirinç 30 TL, domates salçası 29,50 TL...

Geri Dön