Ekonomi

Yapı Kredi çıldırdı! Yeni promosyon tam tamına 35 bin TL!

Özel bankalar arasında emekli maaşları promosyonunda rekabet devam ederken Yapı Kredi’den yeni bir hamle geldi. Yapı Kredi yeni kampanyasını açıkladı ve 35 bin liralık bir promosyon ödemesini 30 Eylül'de verme kararı aldı.Promosyon ödemelerinde rekabet devam ederken Yapı Kredi de 7500 liralık bir ücret verme kararı almıştı

Emekli maaşlarına gelen zamların ardından özel bankalar, maaş müşterilerini kaybetmemek için Temmuz ayından itibaren promosyon ödemelerinde yarış halindeler. Promosyon ödemelerinde rekabet devam ederken Yapı Kredi de 7500 liralık bir ücret verme kararı almıştı. Yapı Kredi son olarak 35 bin liralık maaş promosyon ödemesini 30 Eylül'de verme kararı aldı.

Emeklilerin çoğunlukla maaşlarını aldığı kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank emekli promosyonunda en düşük ücreti veren bankalar arasında.

Özel bankalar ise Temmuz ayından itibaren emekli promosyonları konusunda yarış halindeler.Yapı Kredi, 7500 liralık emekli ikramiyesi veriyor.

PEKİ YAPI KREDİ'NİN 35 BİN TL PROMOSYONUNU KİMLER ALABİLİYOR?

 

Bankaların emekli maaş promosyonunda rekabeti  devam ederken, şimdi de şirket maaş promosyon yarışı başladı.

Yapı Kredi, kendi şubelerinde sigorta ürünlerini sattığı Allianz Sigorta çalışanlarına 30 eylül itibariyle 35 bin lira promosyon ödemesi yapacak.

Konu ile ilgili olarak Allianz’dan çalışanlarına gönderilen elektronik postada, “Allianz Türkiye olarak içinde bulunduğumuz zor koşullarla mücadelede elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Hepimizin maaş hesabının bulunduğu banka ile 3 yıllık promosyon anlaşmasını başarılı bir şekilde sonuçlandırarak önemli bir tutar elde ettik. 3 yıllık dönem için elde edilen bu tutar hepimizin 30 eylül tarihinde eşit olarak dağıtılacaktır. Tek seferde toplu ve maaşına ek olarak yatırılacak olan tutar net 35 bin liradır.” denildi.

YAPI KREDİ EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARI NE KADAR?

Yapı Kredi Bankası emekli maaşını taşıyan müşterilerine 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapıyor.

Emekli maaş promosyonu emekli maaş tutarı dikkate alınarak yapılırken, aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 4850 TL, aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alanlara 6000 TL, aylık 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara ise 7250 TL emekli promosyonu ödemesi yapılacak.

Ayrıca 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 100 TL ek nakit ödül ödenecek.

Çiftçilere müjde! Mazot gübre desteği 6 ay erkene çekiliyor! Bakan az önce açıkladı! Hemen koşun bakın!

Asgari ücretliye 12 bin 454 TL verilecek! Sakın kaçırmayın!

Tecno Pop 6 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri..