Ekonomi

Yapı Kredi'de dev deprem! Gören inanamadı! Bu kampanyayı sakın kaçırmayın! Kesin bakın!

Vatandaşların maaşları ceplerinden çıkmadan erimeye başlayınca, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kampanyaları aramaya başladı. Yapı Kredi, çok konuşulacak bir kredi kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar... Yapı Kredi, çok konuşulacak bir kredi kampanyası başlattı

Hayat pahalılığının artmasıyla vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı! Vatandaşların maaşları ceplerinden çıkmadan erimeye başlayınca, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kampanyaları aramaya başladı. Yapı Kredi, çok konuşulacak bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanyayı göremeyen, duymayan kalmasın! İşte ayrıntılar...

Yapı Kredi Bankası, resmi internet sitesinde muhteşem bir kampanya duyurdu! Kredi ödemelerinin 90 güne kadar ertelenebileceğini söyleyen Yapı Kredi, inanılmaz kampanyasının detaylarını paylaştı. Yapı Kredi, başvuru sahiplerinin giriş ekranında bir kampanya seçmesi gerektiğini açıkladı. 

İşte ayrıntılar...


 

BAŞVURU AYRINTILARI

3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hemen şimdi gerçekleştirebilirsiniz.

KamuPersonelinet'te yer alan habere göre; Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından kullandırım yapmak için, kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyasının seçilmesi gerekiyor.

Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; farklı bir zaman olarak seçilemdiği sürece kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde gelecektir.

Kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay olup, en fazla 90 gün öteleme seçeneği sağlanıyor.

İşte kredi kampanyası hakkında diğer detaylar..

 

ÖDEMESİZ DÖNEMLERE FAİZ TUTARI İLK TAKSİTLE YANSITILIYOR!

Ön onaylı banka limitiniz varsa limitiniz kadar kredi çekebilirsiniz. Limit ön onaylandıktan sonra yeniden değerlendirilebilir. Yapı Kredi, krediyi kullanmadan önce limiti azaltabilir veya tamamen iptal edebilir. 

Kredi başvuruları, Yapı Kredi yönergeleri çerçevesinde değerlendirilebilir ve sunulabilir. Banka değerlendirmesinden sonra, başvurunuz talep edilenden daha düşük bir tutar için reddedilebilir veya onaylanabilir.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi'ni kullanarak başvurmanız durumunda, “Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi” menüsündeki tüm koşullar, 3 aya kadar vadesiz krediler için de geçerlidir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.yapikredi.com.tr/

Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Analistler şimdi açıkladı! Buraya bakmadan sakın yatırım yapmayın!
Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Başvuran 7 bin 200 TL'yi kapıyor! Şimdi hemen tıklayın!
Ocak zammında son dakika! Yüzde 90 zam! Ocak 2023'te asgari ücret 7.500 TL, emekli maaşı 5.435 TL! Hemen bakın!