Kent Haberleri

Yapı Kredi'den bayram şekeri gibi 30 bin TL açıklaması

Bayram öncesinde bankalar keselerin ağzını açtı. Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik kredi paketlerini duyurmaya devam ediyorlar. Yapı Kredi bankasından da önemli bir açıklama geldi. Son olarak Yapı Kredi'den bayram şekeri tadında bir açıklama geldi

Bayramdan sonra emekli vatandaşların promosyonlarına yoğunlaşması bekleyen bankalardan krediler konusunda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Yapı Kredi'den bayram şekeri tadında bir açıklama geldi. 

Özellikle bayram öncesi bu dönemde ihtiyaçların artması ile beraber yapı kredi bankası vatandaşlara ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. . Bu krediyle 36 ay vadeli bir ödeme seçeneği de sunuyor. Sizlerde nakit ihtiyacına sıkışık durumda iseniz ve bayram öncesi ihtiyaçlarınızı giderebilmek için ihtiyaç kredisi çekmek isterseniz yapı kredi Bankası’nın ihtiyaç kredisinden faydalana bilirsiniz. 30.000 Türk Lirası tutarına kadar kredi imkânı sunuyor.

Yapı kredi bankasının yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için cep telefonu üzerinden SMS atarak başvuruda bulunabilirsiniz. Cep telefonunuzun mesaj kısmına TÇ kimlik numaranızı, aylık gelir misin, doğum tarihinizi yazarak 4411 numarasına mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

Yapı kredi bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile beraber birçok kişi hemen kredi kullanmak için başvurularını yapmaya başlamıştır. Bu kredilerden faydalanmak isteyen kişilere hemen incelemeler yapılarak dönüş sağlanıyor. Yaklaşık 5 dakika içerisinde sonuç hakkında bilgi veriliyor. Başvuru sonucunuz olumlu ise size hemen bildiriliyor ve aynı gün paranız hesaba yatırılarak kullanıma açılıyor.

 

Özellikle emekli olan kullanıcılar için bu kampanya oldukça önemli fırsatları da beraberinde sünüyor. Emekli maaşını yapı kredi bankası üzerinden çeken kişiler başvuruda bulunduğu zaman aynı gün hemen parası hesaba aktarılıyor ve kullanıma açılıyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadan kısa süre içerisinde emekliler işlemlerini halledebiliyor. Diğer kullanıcılar için ise imzalanması gereken sözleşmeler ve evraklar için bankaya gitmeniz gerekebilir.

Sizlerde bankanın sunmuş olduğu bu fırsatlardan yararlanmak için hemen başvuru yaparak bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Hem emekliler hem diğer vatandaşlar bankadan bu kredi fırsatını değerlendirebilir. Banka müşterisi değilseniz hemen banka müşterisi olarak banka kartı çıkarıp yine bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz