23 / 07 / 2024

Yapı Kredi'den havalara uçuran müjde! 31 Ocak'a kadar başvuran resmen yaşadı!

Yapı Kredi'den havalara uçuran müjde! 31 Ocak'a kadar başvuran resmen yaşadı!

Yapı Kredi'den müjde geldi! Yapı Kredi World üzerinden çılgın kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Yapı Kredi, Worldpuan dağıtacak! Hemen başvurup siz de faydalanın! İşte bütün ayrıntılar...




Yapı Kredi, World üzerinden duyurduğu kampanyanın adını "World Pay ile gıda marketi harcamalarınızda toplamda ek 100 TL Worldpuan!" olarak belirledi. Banka kampanya ayrıntıları hakkında detayları şu şekilde özetledi:

"1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında World Pay’den POS'ta QR Kod veya Mobil Ödeme ile gıda marketinde yapacağınız ilk 300 TL ve üzeri harcamanızdan sonraki her 300 TL ve üzeri harcamalarda ek 10 TL, toplamda ek 100 TL Worlpuan hediye!"

Yapı Kredi den havalara uçuran müjde! 31 Ocak a kadar başvuran resmen yaşadı!

Bahsi geçen kampanya 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren “Gıda marketi alışverişlerinize toplamda 150 TL Worldpuan!” kampanyası ile birleştirilebilir. Bu durumda kampanya kapsamında ilk 300 TL ve üzeri harcamadan sonraki her 300 TL ve üzeri harcamalarda 15 TL’ye ek 10 TL, işlem başına toplam 25 TL, kampanya kapsamında ise toplam 250 TL Worldpuan kazanılabilecek.

Kampanyaya World Mobil uygulama üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekiyor. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamıyor.

Yapı Kredi den havalara uçuran müjde! 31 Ocak a kadar başvuran resmen yaşadı!

Promosyona katılmanız halinde, Promosyon sırasında toplanan WorldPuanlar, kazanan tarihte Yapı Kredi Bireysel Kredi Kartı veya Açık Durum TL Kartınıza (en az bir Açık Yapı Kredi Bireysel Kredi Kartı veya TL Kartı olması durumunda) yüklenecektir. Puanların son kullanma tarihi 1 Mart 2023 tarihidir. Kullanılmayan puanlar 2 Mart 2023 itibariyle geri alınacaktır. Ayrıca, kampanya kapsamında daha önce bireysel Yapı Kredi kartınız ile alışveriş yapmadıysanız ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerini yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’a yüklenecek.

Bu kampanyamıza katılımınızla beraber, tarafınıza ait bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard işlem verileriniz, 1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında, Bankalara ait fiziki POS’lardan toplanacak.

KAMPANYA HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN: http://www.worldcard.com.tr

Ziraat Bankası'ndan nefes kesecek son dakika müjdesi! 31 Mart 2023'e kadar başvuran yaşadı!
Aile Bakanlığı'ndan zil takıp oynatacak son dakika müjdesi! Şimdi T.C Kimlik kartıyla başvuran yardımı havada kapacak!
Garanti Bankası'ndan çılgın müjde! Hemen başvuran mutluluktan kanatlanacak!

Geri Dön