29 / 04 / 2024

Yapı Kredi'den Hilton Bakü Oteli'ne 86 milyon dolar kredi!

Yapı Kredi'den Hilton Bakü Oteli'ne 86 milyon dolar kredi!

Yapı Kredi, ekim ayı itibarıyla hizmete açılan Hilton Bakü Oteli'ne 86 milyon dolar finansman sağladı. Yapı Kredi'nin, 86 milyon dolar finansman sağladığı otel, Bakü'nün en modern binalarından biri olma özelliği taşıyor



Yapı Kredi, ekim ayı itibarıyla hizmete açılan Hilton Bakü Oteli'ne 86 milyon dolar finansman sağladı. Yapı Kredi'nin, 2007 yılında "İSR Kapital Management" ve "Hilton Worldwide" şirketleri arasında imzalanan anlaşmanın ardından 86 milyon dolar finansman sağladığı otel, Bakü'nün en modern binalarından biri olma özelliği taşıyor.

Otelin beklenenden erken faaliyete geçmesinin projenin başarısını açıkça ortaya koyduğunu belirten Yapı Kredi CEO'su Faik Açıkalın "Proje finansmanı, hem önem verdiğimiz hem de yeni dönemde büyümeyi sürdüreceğimiz alanlar arasında yer alıyor. Bu düşünceden hareketle, finansman sağladığımız Hilton Bakü Oteli, Azerbaycan için büyük önem taşıyor. Azerbaycan ciddi büyüme ve gelişme potansiyeline sahip bir ülke... Bu nedenle Türkiye dışında faaliyet gösteren bankalarımızdan biri de Azerbaycan'da bulunuyor" dedi.
Yeni Şafak


Geri Dön