02 / 05 / 2024

Yapı Kredi'den Optimum AVM'ye 101 milyon Euro'luk kredi

Yapı Kredi'den Optimum AVM'ye 101 milyon Euro'luk kredi

Yapı Kredi ve UniCredit Bank Austria, Adana Yüreğir'de açılacak Optimum Alışveriş Merkezi için kredi sağladı



Bankadan yapılan yazılı açıklamada, Yapı Kredi ve UniCredit Bank Austria'nın, Rönesans ve Amstar Global Partners (AGP) ortaklığında açılacak. Optimum Alışveriş Merkezi projesi için toplam 101 milyon avro tutarında 2 yılı geri ödemesiz, 7 yıllık proje finansmanı kredisi sağladığı bildirildi. Toplam yatırım maliyetinin 141 milyon avro olacağı outlet alışveriş merkezinin açılışının mart 2011'de yapılmasının planlandığı ve projede
hipermarket, elektro market, yapı market ve sinemanın yer aldığı belirtildi.(AA)

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Yapı Kredi'den Optimum'a 101 milyon euro

Yapı Kredi ve UniCredit Bank Austria,  Adana  Yüreğir'de açılacak Optimum Alışveriş Merkezi için kredi sağladı. Bankadan yapılan yazılı açıklamada, Yapı Kredi ve UniCredit Bank Austria'nın, Rönesans ve Amstar Global Partners (AGP) ortaklığında açılacak AVM projesi için toplam 101 milyon euro tutarında finansman sağlandığı açıklandı.
Sabah

Yapı Kredi'den Optimum'a kredi

Yapı Kredi ve UniCredit Bank Austria, Rönesans ve Amstar Global Partners (AGP) ortaklığında Adana Yüreğir'de açılacak olan Optimum Alışveriş Merkezi projesi için toplam 101 milyon Euro tutarında 2 yılı geri ödemesiz toplam 7 yıllık proje finansmanı kredisi sağladı. Rönesans ve AGP Grubu'nun Adana'da inşa edeceği ve toplam yatırım maliyetinin 141 milyon Euro olacağı outlet alışveriş merkezinin açılışı Mart 2011'de planlanıyor. Alışveriş merkezini projesinde hipermarket, elektro market, yapı market ve sinema yer alıyor. (Star)

Yapı Kredi Bankası Optimum'a 101 milyon Euro kredi

Yapı Kredi ve UniCredit Bank Austria, Adana Yüreğir'de açılacak Optimum Alışveriş Merkezi için kredi sağladı. Bankadan yapılan yazılı açıklamada, Yapı Kredi ve UniCredit Bank Austria'nın, Rönesans ve Amstar Global Partners (AGP) ortaklığında açılacak Optimum Alışveriş Merkezi projesi için toplam 101 milyon Euro tutarında 2 yılı geri ödemesiz, 7 yıllık proje finansmanı kredisi sağladığı bildirildi. Alışveriş merkezinin açılışının mart 2011 'de yapılmasının planlandığı ve projede hipermarket,elektro market, yapı market ve sinemanın yer aldığı belirtildi. Projenin toplam yatırım maliyetinin de 141 milyon Euro olduğu kaydedildi.

Gazete Habertürk


 


Geri Dön