03 / 05 / 2024

Yapı Kredi'den son dakika müjdesi! 31 Ocak 2023'ten önce başvurun!

Yapı Kredi'den son dakika müjdesi! 31 Ocak 2023'ten önce başvurun!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olarak akıllarda yer edinen Yapı Kredi'den müjde geldi! Hemen bu promosyondan yararlanın. İşte tüm detaylar...



Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olarak bilinen Yapı Kredi'den yeni bir kampanya müjdesi geldi. Yapı Kredi, 2023'te de çılgın kampanyalar yapmaya devam ediyor. Yapı Kredi, resmi internet sitesinde müşterilerine müjdeyi verdi. Yapı Kredi'ye göre kampanya 31 Ocak 2023'e kadar devam edecek. Yapı Kredi, kampanyanın tüm ayrıntılarını Axess web sitesinde duyurdu. Bahsi geçen kampanyanın adı "Kredi kartı ile BES ödemesine 200 TL’ye Varan Worldpuan hediye!" olarak açıklandı.

 Yapı Kredi den son dakika müjdesi! 31 Ocak 2023 ten önce başvurun!

Yapı Kredi, kampanyanın detaylarını şu cümleler ile açıkladı:

1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Bireysel Emeklilik (BES) yaptırın, ödeme aracınızı Yapı Kredi kredi kartınız olarak belirleyin 75 TL Worldpuan kazanın, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sözleşmelerinde (BES) ise 200 TL Worldpuan kazanma şansını kaçırmayın.

Kampanyaya katılmak için World Mobil İndir butonuna tıklayarak World Mobil’i telefonunuza indirebilirsiniz.

World Mobil’e giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.

Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 


Geri Dön