11 / 05 / 2024

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...



Mega kent İstanbul’un prestij projesi...

Mega kent İstanbul’un en merkezi lokasyonu olan Balmumcu’da, yemyeşil korusu, az katlı mimari yapısı, şehrin en özel manzarasını misafir eden daire, penthouse ve villaları, rezidans hizmetleri ile Kempinski Residences Balmumcu, prestijli bir yaşamın da kapılarını aralıyor. 2 oda 1 salondan 9 oda 2 salona kadar farklı metrekarelerde alternatiflerin yer aldığı proje yemyeşil bir arazide eşsiz boğaz manzarası ile ayrıcalıklı bir hayat da sunuyor. Verilen bilgiye göre, İstanbul’un prestij projesi olacak Kempinski Residences Balmumcu, gözde iş, alışveriş, eğlence ve kültür merkezleri, eğitim kurumları ve tüm ana arter ulaşım kanallarına yakınlığı ile konut sahiplerini evlerinden çıkar çıkmaz şehirle de buluşturuyor.

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Beklentilerin ötesinde lüks hayat...

Yine verilen bilgiye göre, Kempinski’nin konut sahiplerine sunacağı otel konforunda özel hizmetleriyle ayrıcalıklı bir yaşam vadeden projede rezidans, bahçe dubleks, villa ve penthouse konutlar bulunuyor. Aktarılan detaylara göre, her konut tipine özel planlanan, doğal dokularla sıcak renklerin kullanıldığı mimari, fonksiyonel ve şık detaylarla da desteklendi. Standartların üzerinde tasarlanmmış olan sofistike mekanlar modern aynı zamanda zamansız tasarımıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca tüm bunlar dışında lüks otel konforunda bir yaşam da sunan Kempinski Residences Balmumcu dünyaca ünlü Kempinski hizmet ayrıcalıkları ve konsiyerj hizmetleri ile de yaşam standartlarını yükseltiyor.

2 köklü şirket İstanbul’un en değerli projesinde güçlerini birleştirdi

Aktarılan detaylara göre, altyapı, ulaşım, rezidans, konut, iş merkezi ve enerji alanlarındaki prestijli projelerle inşaat sektörüne öncülük eden firmalar arasında yer alan Yapı ve Yapı ve lüks gayrimenkul sektöründe birçok projeye imza atmaya devam eden Astaş Holding tecrübelerini Kempinski Residences Balmumcu’da birleştirdi. 

Verilen bilgiye göre, Yapı ve Yapı, Türkiye ekonomisine katma değer sağlamak ve gayrimenkul sektörüne yenilikler kazandırmak için 50 seneye yakın bir süredir sektöre de yön veriyor. Sürdürülebilir bir bakış açısıyla hareket eden Yapı ve Yapı; modern mimarisi, üst düzey teknolojisi ve güvenilir duruşuyla hayata geçirdiği projelerini gelecek nesillere aktarıyor.  

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Astaş Holding, çevreye saygılı, kentsel ve toplumsal yapıya katkıda bulunan ve katma değer sağlayan seçkin projelerle lüks yaşam tarzını da yeniden tanımlıyor. Astaş Holding, dünyanın önde gelen markaları, tasarımcıları, mimarları ve mühendislerini, en son teknolojiyi ve uluslararası deneyimini buluşturarak, en çok tercih edilen elit lokasyonlarda, benzersiz standartlara ve konfora sahip, dünya çapında ayrıcalıklı projeler inşa ediyor.

Ayrıca dünyanın birçok popüler lokasyonunda rezidans işletmeciliğinde dünya çapında bir marka olan Kempinski hizmetlerini yeni projelerinde ev sahipleri ile buluşturan Yapı ve Yapı ve Astaş Holding mega kent İstanbul’a da prestijli yaşamın sınırlarını çizen dünya çapında bir proje kazandırıyor.

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

TOKİ Burdur projesinde beklenen tarih geldi! Burdurlular bu tarihe dikkat! 


Geri Dön