28 / 04 / 2024

Yapıkredi resmen para dağıtıyor! Bakın sadece bunu yapana 3000 TL veriyor!

Yapıkredi resmen para dağıtıyor! Bakın sadece bunu yapana 3000 TL veriyor!

Bankalar arasındaki yeni müşteri edinme yarışı tüm hızıyla devam ederken, Yapıkredi Bankası müşterilerine 3000 Türk lirası hediye etme sözü veriyor.



Yapıkredi resmen para dağıtıyor! Bakın sadece bunu yapana 3000 TL veriyor!

Yapı Kredi’den yakınını getir kampanyası

Yapı Kredi Bankası'nın başlattığı kampanya ile yakınlarını Yapı Kredili yaparak para kazanma fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında, davet edilen her bir kişi için kişi başı 300 TL para kazanma imkanı sağlanıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin yapması gereken ise oldukça basit.

Yakınlarınızı Yapı Kredi müşterisi yapmak için öncelikle Hemen Davet Et butonuna tıklamanız gerekiyor. Bu buton aracılığıyla size özel referans kodunuzu paylaşarak, yakınlarınızı Yapı Kredi Mobil'den Yapı Kredi müşterisi olmaları için davet edebilirsiniz. Davetiniz kabul edildiğinde hem siz hem de davet ettiğiniz kişi; kişi başı 300 TL para kazanma hakkı elde ediyor.

Davet sınırı olmaksızın düzenlenen kampanya sayesinde, daha fazla kişiye ulaşarak daha fazla para kazanma şansınız da artıyor. Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu bu fırsat ile hem siz hem de yakınlarınız kazançlı bir seçenek elde edebilirsiniz. Kampanya detaylarına ve başvuru koşullarına bankanın internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

İş Bankası ne kadar promosyon veriyor 2023? Şu anda İş Bankası emekli promosyonu ne kadar veriyor?

Emeklilerin yüzü gülecek! Bu bankadan emeklilere 10 bin TL'lik promosyon!

Otomatik ödeme talimatıyla bunları ödeyene bakın kaç TL hediye verilecek! Bu kampanya kaçmaz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön