01 / 05 / 2024

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Butik ve özel projeler geliştirmeye devam eden Yapıtaş İnşaat 2013 yılında Mehmet Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu.



Yapıtaş İnşaat Samandıra Konakları projesinde teslimler 2019'da yapılacak. Yapıtaş İnşaat 2013 yılında Mehmet Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu.

 

Yapıtaş Yönetim Kurulu Başkanı Sami Akbülbül

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Yapıtaş İnşaat, Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu. Adını Şerifali Konağı projesiyle duyuran Yapıtaş İnşaat, 65 yıllık inşaat tecrübesi olan Aziz Bayraktar 'ın bilgisini ve geleneklerini, babaları mimar mühendis olan Mustafa Akbülbül'ün tecrubelerini yapmış olduğu projelerde uygulamaya devam ediyor. 

 

Yapıtaş İnşaat ortaklarından Esat Akbülbül

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

 

 

Butik ve özel projeler geliştiren Yapıtaş İnşaat sektörde her açıdan en iyi çözümleri sunmaya çalışıyor.

Samandıra Konakları projesini İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe inşa eden firma teslimleri 2019 yılının Ocak ayında yapacak. 

Yapıtaş inşaat, müşterilerinin beklenti ve istekleri doğrultusunda insana ve doğaya saygılı projeler inşa ediyor. Kalite ve güven doğrultusunda  çalışmalarını sürdüren firmanın ortakları Byotell, Byconcept, Flora Rezidans gibi bir çok farklı emlak ve turizm yatırım ortaklığı yapmaktadır. 


Geri Dön