29 / 04 / 2024

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için milyonlarca TL'lik bir ihale daha yaptığı belirlendi. Yeni hizmet binası için gerçekleştirilen ikinci ihaleyi de ilk ihale gibi yine Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding kazandı.

Birgün’den İsmail Arı’nın haberine göre; Kamu İhale Bülteni’nde yer alan bilgilere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yargıtay Başkanlığı’nın yeni hizmet binası için 14 Eylül 2020'de ihale gerçekleştirildi. “Yargıtay Başkanlığı Hizmet Binası İlave İşleri ve Tefrişatı Yapım İşi” ismiyle yapılan ihale, tam 598 milyon 500 bin TL’ye Rönesans Holding’e bağlı REC Uluslararası İnşaat Şirketi’ne verildi.

TOPLAM MALİYETİ 1.6 MİLYAR TL

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yargıtay Başkanlığı’na yeni hizmet yapımı için ilk ihaleyi 2017 yılında düzenlemişti. Bu ihaleyi de tam 1 milyar 31 milyon TL’ye yine Rönesans Holding’e bağlı REC Uluslararası İnşaat Şirketi almıştı. Düzenlenen son ihaleyle birlikte Yargıtay Başkanlığı’na yeni hizmet binası yapımı için Rönesans Holding’e toplam 1 milyar 629 milyon TL’lik ihale verildi.

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!


Geri Dön